Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam vele, mert besokal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele, mert besokalltam , majd több mint 3 hét után letiltott mindenhonnan , miért?

Figyelt kérdés

Én szakítottam, akkor úgy éreztem jónak hirtelen, azóta se tudtam

Tovább lépni és hiányzik. Én vagyok a férfi de azt vártam jön utánam, de semmi, igaz megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út, mivel már korábban is ott hagytam de visszafogadott vagy ő keresett meg. Vártam hogy keres, de semmi és pár napja letiltott. Akkor ő lezárta? Lehet hogy eddig várt? Mit tegyek? 30F

ma 17:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottál, akkor ne sírj hogy nem megy utánad lábtörlőként.
ma 17:33
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Na visdzanyal a fagy??
ma 17:45
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ő lezárta. Többször is szakítottál már vele, hagyd békén, ez ennyi volt. Nem is értem miért vártad, hogy ezek után még mindig ő fusson utánad. Megmondta, hogy ha megint szakítasz, akkor nincs visszaút. Igen, lehet eddig várt, hogy hátha végre te keresed, de nem tetted, szóval ő elkezdett továbblépni és nem akar beszélni veled, azért tiltott le mindenhol.

Lépj tovább te is és hagyd őt.

ma 17:47
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy azt várja mozduljak utána?
ma 17:50
 5/27 A kérdező kommentje:

Miért zavarta hogy ismerősök vagyunk online platformokon?

Ő nem mutatott életjelet úgymond én feltűnősködtem, képek , 1-2 sztori , na de nem arról hogy olyan jól vagyok. Lehet ezen sértődött be hogy nem némultam mint ő?

ma 17:51
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Eddig lehet azt várta, de 3 hét után úgy döntött, hogy részéről ez ennyi volt és letiltott. Lehet azért, hogy már ne is próbáld keresni, lehet csak nem akarja már látni miket teszel ki. Nem sértettségből, csak tovább akar lépni. Igazából mindegy is, a lényeg, hogy hagyd békén, eljátszottad az esélyeidet. Amúgy is, ha már többször is megpróbáltátok és most is az lett a vége, hogy te szakítottál, mégis miből gondolod, hogy most más lenne? Nem fair visszarángatni őt ebbe, csak mert még nem sikerült továbblépned és épp hiányzik. Adj időt magadnak és te is zárd le ezt.
ma 18:06
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos nem a Disney mesék világa hanem a valóság. Szakítottál és azt vártad könyörögjön, Ő meg nem tette. Lépj tovább és hagyd békén!
ma 18:43
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is, szerintem nagyon gyerekes, hogy feltűnősködtél. Ha átgondoltad hogy rossz hiba volt, nem így kell valaki figyelmét felhívni. És ha ő magasabb intelligenciával rendelkezik, ezt biztos nem értékelte. Lehet várt rád, lehet nem, ez már elúszott, hagyd békén. Látni hogy Te is kicsit instabil vagy érzelmi téren.

De hogy ha kivancsi vagy miert tiltott le, szerintem az a válasz rá, hogy könnyebb neki úgy továbblépni hogy nem látja akaratlanul is amit felteszel.

Írtad hogy mar nem egyszer megbocsátott. Mondta, nincs visszaút és ezt vállaltad. Lehet nem kellett volna egyből ilyen drasztikus lepesre szánnod magad ha utána meg volt rá esély, hogy meggondolod magad.

Próbálj meg Te is túllépni és tanulj a hibákból.

ma 18:48
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit rinyálsz?! Már többször szakítottál! Mégis mit akarsz? Hagyd őt békén, majd keres egy normális embert aki nem dobálja ki!!
ma 19:17
 10/27 A kérdező kommentje:
De miért kellett letiltania ha nem is zaklattam vagy kerestem??
ma 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!