Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele, mert besokalltam , majd több mint 3 hét után letiltott mindenhonnan , miért?
Én szakítottam, akkor úgy éreztem jónak hirtelen, azóta se tudtam
Tovább lépni és hiányzik. Én vagyok a férfi de azt vártam jön utánam, de semmi, igaz megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út, mivel már korábban is ott hagytam de visszafogadott vagy ő keresett meg. Vártam hogy keres, de semmi és pár napja letiltott. Akkor ő lezárta? Lehet hogy eddig várt? Mit tegyek? 30F
Ne csináld már hogy abba is kapaszkodsz hogy miért tiltott le..
Értsd meg, amit eddig olvastál a hozzászólóktól és ne keress egérutat.
Eltoltad. Tanulj a múltbeli hibáidból és ha legközelebb lesz egy kedves párod azt becsüld meg és ne dobd ki meggondolatlanul. Tény, hogy nem tudjuk mivel bosszantott fel, de ha visszaakarod őt, csak nem volt olyan rossz. Vagy csak bepánikoltál? Engedd el ezt most már.
Onnan hogy leléptem tőle , azt vártam hogy ő keressen hogy belássa hibáit. Túl makacs ő is , én is.
Ahelyett, hogy mentem volna utána hagytam elveszni, nem gondoltam letilt , hanem hogy húzom még az időt! Állandóan csekkoltam mikor elérhető, most meg semmit nem tudok róla, ezt nem bírom felfogni. Még húztam
Is az agyát a hetek alatt végig, hogy elrejtettem az elérhetőségemet órákra, majd feloldottam , egyre tovább , ezzel szórakoztam hogy megmozdítsam ès ő keressen mert aggódik vagy féltékeny , de erre nem számítottam!
Egy érett, felnőtt kapcsolatban ilyen játszmázások vicc kategória, ne haragudj.
Egy bizonyos szinten megértelek, de valahogy mégsem.
Nem tudtad kezelni, most már szerintem kaptál egy jó leckét. És remélhetőleg tanulsz abból hogy ilyen módszerekkel normális embernél nem érsz el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!