Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm 3 hét után össze jött egy másik gyerekkel, de nézegeti mindig a fbm, meg az utcán is mindig néz, étterembe is... nagyon idegesítő.!?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 00:04
1/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek miértt?
2021. aug. 14. 00:05
2/13 anonim válasza:
Honnan tudod, h nezegeti az fb-det?
3/13 anonim válasza:
Mert szerintem csak nézi, hogy féltékeny vagy e-. Vagy, hogy akarsz e- tőle még valamit. Lehet csak azért jött vele össze. Ha annyira jó lenne neki az újjal akkor észtre sem venné, hogy környezetében vagy mert rá figyelne. 27N
4/13 anonim válasza:
2 valahol meglehet nezni hogy kik azok akik rendszeresen nezik az adatlapd es azt is hogy a masik kiknek valaszol milyen oldalakra ir és kiket likol.
5/13 anonim válasza:
Miért idegesítő ez neked?
Már szakított veled, ha jól értem
6/13 anonim válasza:
Dehogy lehet megnezni, hogy ki nezi
9/13 anonim válasza:
Nem tudod ellenőrizni, hogy nézegeti-e a fészedet vagy sem. Szóval szerintem felejtsd el a képzelődést és lépj tovább.
10/13 anonim válasza:
En is csatlakozom. Honnan tudnad, hogy nezegeti a Facebookod? Egyetlen egy dolgon latni, hogy megneztek, az a my story. Meg ott is elofordul, ha ismerosok vagytok, hogy automatikusan ugrott tovabb masvalaki torteneterol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!