Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy dolgozzam fel, hogy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy 3 hét után már mással van?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel 3.5 évig voltunk együtt.

A kapcsolat vége felé sokat vitáztunk egy kollégája miatt.

Féltékeny voltam.

Mert éreztem, hogy valami nem stimmel.

Most kiderült, hogy miután szét mentünk, rá 3 hétre már mással kézenfogva rohangál.

Hogy kell ezt feldolgozni?

Ja és a vicces, hogy én voltam "féltékenynek" és hülyének titulálva, mikor miatta veszekedtünk, most meg itt van ez...

22f

2022. máj. 31. 06:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

3,5 fél év semmi.

Az emberek úgy cserélik a partnereiket mint én az alsó nadrágom.

Mész tovább,mindig jön egy jobb.

2022. máj. 31. 06:43
 2/16 A kérdező kommentje:

Férfi létemre mondom, hogy jelenleg a szívem megszakad..

Tudom, hogy nem kellene érdekelnie, mert már nem vagyunk együtt.

De azért mégis..

Nekem ez nem megy.

Voltam már mással azóta, oké.

De érzelmileg 0 vagyok, nem tudok kötődni.

Viszont nekem ezzel azt sugallja, hogy a másiknak ez megy.

2022. máj. 31. 06:55
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Itt mindig a magasabb EQ-val rendelkező fél szenved, ez sajnos ilyen.

De tudod, kutyaharapást szőrével...

2022. máj. 31. 06:55
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Voltál már mással. Vagyis szexeltél valakivel? De érzelmileg nem tudsz kötődni, ezt írod, ugye? Akivel voltál (csak szex céljából), annak ez nem fáj? Vagy neki is pont így volt a jó, mert ő se tud/akar kötődni? Elég, ha valakivel érzelmek nélkül szexel? Vagy úgy viselkedtél vele, mint akinek vannak érzései felé? Vagy nem volt ilyen részletes megbeszélés, csak a dugás és azóta se kerestétek, láttátok egymást?

Tudom, a kérdésed nem erről szólt. Engem ez a része fogott meg inkább. Nő vagyok. És érdekel, más nők vagy férfiak hogy vannak a teljesen érzelemmentes szexszel.

2022. máj. 31. 07:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Most írtad, hogy te is voltál azóta mással is a 3 hét alatt. Akkor most ez hogy is van?
2022. máj. 31. 07:05
 6/16 A kérdező kommentje:

Részemről teljesen érzelemmentes és még előtte el mondtam neki, hogy részemről ez ennyi.

Nem szeretem a hazugságokat.

A lány esetében ugyanez, mindkettőnknek egy mondhatni hosszabb kapcsolata lett vége, úgy mond, kielégítjük egymás testi igényeit...

De érzelem mentesen és nem is viselkedek vele "úgy"

Nem is tudnék még..

Nagyon friss.

2022. máj. 31. 07:06
 7/16 A kérdező kommentje:

#5 én nem mentem bele egy új párkapcsolatba.

Szerintem azért sima szex és párkapcsolat között ég és föld a különbség.

2022. máj. 31. 07:06
 8/16 anonim ***** válasza:
33%

Köszi a választ. Hogy ezt írod: "A lány esetében ugyanez, mindkettőnknek egy mondhatni hosszabb kapcsolata lett vége, úgy mond, kielégítjük egymás testi igényeit", még sokkal jobban érdekel, hogy történt.

Több kérdést tettem már föl az oldalon arról, fontos-e a kielégés, tudják-e a férfiak, hol keresendő a női orgazmus, mit vár egy nő egy alkalmi kapcsolattól, kielégítenek-e más nőket alkalmi kapcsolatban (engem nem), ezért kérdezem: te kielégítetted őt? Neki volt erre igénye? Tudomásod szerint elélvezett? Érdekelt? Mit tettél ezért? Vagy elég volt a behatolás neki az orgazmushoz, ahogy a férfiak többségének igen? Köszi.

2022. máj. 31. 07:11
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy egy nő mit vár el egy ilyen szituációban.

Igen ki, de mégsem olyan körültekintéssel, mint annál akit szeret is az ember.

Szerintem ez mindenkinél más.

2022. máj. 31. 07:59
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
3 hét után te már hímr.banckodsz de fel vagy háborodva ha ő meg együtt van valakivel, mert hát az ugye szerinted rosszabb, mint amit te csinálsz, vicc vagy:D
2022. máj. 31. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!