Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a nő 3 hét gondolkodás után döntene úgy, hogy akár engem?
Figyelt kérdés
Azt írta, lassan dolgoznak az érzelmei mindig. Nem netes ismertség, másfél éve egy társaságba járunk.2022. máj. 19. 18:24
1/11 anonim válasza:
Neked is megfelelne társnak? Ha igen, randizzatok. Ha nem, akkor mond meg tisztességesen, csak barátként tekintesz rá.
3 hét, hát annyi. nem mindenki dönt azonnal.
2/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Komytalan es csak tartaleknak vagy potleknak hasznal.
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, bejön nekem.
2022. máj. 19. 18:37
4/11 anonim válasza:
Mi a fenének állsz még vele szóba?
Ezek azok az egyértelmű helyzetek amikor már nyilvánvaló hogy régen le kellett volna már lépned, mert csak húzza az agyadat.
De te még belemész a játékaiba?
Legyen már önérzeted ember!
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg a 3hét alatt kipróbál pár fickót, csak hogy tudja melyik passzolna.
6/11 anonim válasza:
Én tudod mit mondtam a srácnak aki szintén 3 hétig gondolkodott?
Amin ennyit kell gondolkodni, azon nem kell gondolkodni.
7/11 anonim válasza:
Az itt lepontozok megis mit ereznek? Talan ok imadjak, ha tartaleknak tartjak oket vagy mi?
8/11 anonim válasza:
7#
Te foglalkozol azokkal az idiótákkal akik a pontozásokkal élik ki magukat?
Számít ez bármit is?
9/11 anonim válasza:
#8: Arra vagyok kivancsi, hogy megis mi jatszodik le a fejukben.
10/11 anonim válasza:
Ha van eszed, akkor mire letelik a három hét, te már sehol sem leszel és keresel szépen valakit, akit érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!