Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok, gondolkodásila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

2013. júl. 16. 18:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem hanyagold a dolgot, nagyon nem a te korosztályod.
2013. júl. 16. 18:07
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett."

Ez mit jelent?

Ne haragudj, de biztos nem vagy 15 évesen egy 25 éves szintjén

3/29 anonim ***** válasza:
87%
"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít."
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

ilyen korban ez a 10 év tényleg nagyon nagy korkülönbség, később se kicsi, de akkor jobban belefér.

a gondolkodásmód nem sokat számít, az emberek nem nézik jó szemmel az ilyen kapcsolatokat

2013. júl. 16. 18:08
 5/29 anonim ***** válasza:
83%

Na, a fene nagy érett gondolkodás 15 évesen, és egy nálad öregebb pasival akarsz keverni...

Ki kell ábrándítsalak, nem vagy érettebb, csak annak érzed magad.

2013. júl. 16. 18:09
 6/29 anonim válasza:
73%
csak akkor smárold le a buliba, hogy ha úgy érzed ő is vágyik rá! olvass a jelekből, amiket küld feléd. És ha megkért hogy hanyagoljátok kicsit egymást, akkor lehet hogy ezzel teljesen elvágnád magad nála! CSAK OKOSAN! :)
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett"

Minden veled egykorú azt hiszi h ő húúú de érett gondolkodásilag XD, de hamar magadra cáfolsz ezzel "barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom". Ez aztán az érett gondolkodás netovábbja. Amúgy is minek neked egy TÍZ évvel idősebb pasi?? Tudod neki már kicsit másak az igényei és a leírtak alapján ő is tudja h nem lenne ez így igazán jó. Felejtsd el. Keress a te korosztályodban, ne olyat akinek már lassan család kell.

8/29 Froncsi ***** válasza:
90%
Gondolkodásilag érett vagy, mégis fogadást kötsz rá, hogy lesmárolod,ráadásul 10 év... ez ilyen korban tényleg sok. Ezt a kapcsolatot kb 3 évig szerintem még hanyagolnotok kéne
2013. júl. 16. 18:11
 9/29 anonim ***** válasza:
58%

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett"

És ilyenekre fogadtok a barátnőddel? Még ez a nyakatekert mondat is sérti a fülemet...

Hanyagold a srácot.

25/F

2013. júl. 16. 18:12
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

15 évesen én is azt hittem, hogy az én s...ggemből süt a Nap, és én vagyok a Felnőtt Nő...

15 évesen nem vagy való egy 25 éveshez. Egy 30 éves nő és egy 40 éves férfi kapcsolata már más, de te nagyon nem vagy egy 25 éves szintjén. Különben is megmondta, hogy zavarja a korkülönbség és hogy hanyagoljátok a találkozást. Még udvarias is volt hogy ezt így mondta, mert ez valójában ezt jelenti: kopj le te kis csitri.

Ezek után ne égesd magad azzal, hogy rámászol.

2013. júl. 16. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!