Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok, gondolkodásila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

2013. júl. 16. 18:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

Azt a...! és még engem gúnyolnak ki folyton-folyvást, hogy 15 éves létemre 21 éves a párom. Több, mint másfél éve együtt vagyunk, és nem azért, mert "gondolkodásilag érett" vagyok, hanem mert egy éven át barátkoztunk és egymásra hangolódtunk. Én képes voltam felfogni az ő felnőtt problémáit (nyilván nem zaklattam ha vizsgái voltak), ő pedig elfogadta, hogy 14-15 évesen azt hiszem én sz*rtam a spanyol viaszt, és elfogadta, sőt, még tanulni is segített. Igen, nyilván két külön világ vagyunk, de 25 év... addigra már kijárta az egyetemet (valószínűleg), dolgozik, esetleg saját lakása is van.

Ráadásul nem is fogadtam senkivel, hogy majd lesmárolom. Inkább elküldtem a francba azokat, akiket csak az érdekelt, hogy mikor jövünk már össze, nem, hogy még fogadjak is velük.

2013. júl. 18. 17:44
 22/29 anonim ***** válasza:

19-es hozzászólónak!

Nézdd meg, hogy mit írt még a kérdése alá, na onnan jöttem rá.

Meg am a mai fiatalok kivétel nélkül mind ilyenek, felmegyek városba, ott díszelegnek a picshás rövid farmergatyájukban, kezükben a 100 valányezres Samsunggal meg IPhoneval.

+ még olyan sötétek, hogy mellettük egy vödör szén atomvillanás.

2013. júl. 18. 19:30
 23/29 anonim ***** válasza:

tegnap 19:30

De ettől még nem általánosíthatsz. Nem tudhatod hogy ez a csaj is olyan 'keresgélős' fajta-e vagy sem. A rosszindulattal meg vigyázni kell, mert észre sem veszed és úgy beszélsz hogy kapásból leminősítesz másokat. :)

2013. júl. 19. 10:43
 24/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő a kivételek közé tartozik, nagyon remélem, hogy oda.

Csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ugyan olyannak lennie, miért nem lehet kitűnni közülük, a sok hülye és buta ember közül (tisztelet a kivételnek), törekedni egy kicsit az egyediségre is.

2013. júl. 19. 13:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja,hogy rólatok beszéljenek és zavarja a 10 év,nem gondolod,hogy kosarat kaptál?
2013. júl. 27. 18:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha ezt egyáltalán meg kérdezed akkor te egy 12 éves szintet se éred el.
2013. aug. 1. 18:11
 27/29 sheex válasza:
69%
Ha nem akarja, hogy rólatok beszéljenek, akkor nem vállal fel! Ne is kezdj bele!
2013. okt. 8. 21:31
 28/29 anonim ***** válasza:
nem járhatsz vele
2013. dec. 22. 20:32
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem erettsegiztel le, nincsen szakmad... iskolaba jarsz,a te nehezsegeid egeszen mas jelleguek mint az ovek.

25 evesen diplomam volt, kulon lakasban eltem es dolgoztam, egeszen mas nehezsegeim voltak mint hogy hanyas lett a matek tzm. Szerintem ebben a korban nagyon nem oke ez a korkulonbseg.

Ha egyutt is lennetek, te unnad meg a dolgot par ev mulva, mert nagyon sokat fejlodsz meg szellemileg.

2020. okt. 7. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!