Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves vagyok, gondolkodásila...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
elkérte a számom, beszéltünk, taliztunk is. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is. A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom. Nem tudom megtegyem-e?! . Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít. Segítsetek! Köszönöm.

2013. júl. 16. 18:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
Felejtsd el, keress valakit a saját korosztályodból.
2013. júl. 16. 18:13
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
"bátorságom lenne hozzá, csak félek hogy visszautasít" nem gondolod, hogy ez egy kissé paradox? :D "gondolkodásilag érett" fenét, csak a kis kamaszodó fejecskéddel ezt gondolod, mint minden korodbeli. Ne akarj tőle semmit, nem fog komolyan venni, csak hízeleg neki, hogy egy kis 15 éves pitschát megszédített... Amúgy meg milyen szerencsétlen lehet már a pali, ha 15 éves gyerekekkel bulizik, ne már...
2013. júl. 16. 18:15
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett."

"A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom."

Te komolyan nem érzed a két mondat között feszülő ellentétet?

2013. júl. 16. 18:15
 14/29 anonim ***** válasza:
74%
dehogy vagy érett te kis éretlenke
2013. júl. 16. 18:18
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Hát gondolkodásilag baromira érett lehetsz, mint egy rohadt alma!
2013. júl. 16. 19:37
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Én 35 évesen nagyon jó el tudtam beszélgetni 14, de akár 11 éves lányokkal is. Tény, hogy nem voltak buták, de ha azt gondoltál volna, hogy a nagy érettségük miatt tudunk elbeszélgetni, akkor tévedtek volna. Én tudtam felvenni az ő gondolkodásukat.
2013. júl. 16. 20:42
 17/29 anonim ***** válasza:

Tegyük fel összejönnél vele (ami remélem nem fog megtörténni), egy-két hét után úgysem bírnátok elviselni már egymást, akkora a nagy korkülönbség meg eléggé eltérő gondolkodásmódotok.

Te 2 hét után pattintanád mert láttál egy másik pasit, csalnád, felszínesen kezelnéd, hidd el úgy is csak a gond lenne köztetek.

Ő meg lehet nem nézné ezt jó szemmel,továbbá még a te és az ő baráti köre is hülyének nézne titeket.

2013. júl. 17. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
26%

30 vagyok de néha 25-nek hazudom magam. A munkahelyemen lehet hogy ujjal mutogatnának rám bár én benne lennék, ha a kiscsaj tényleg érett és nőies is. Bár tartanék a kellemetlenségektől de lehet azt úgy csinálni hogy semmi ütközés ne legyen belőle. Sajna sok a buta ember aki azt képzeli hogy joga van megmondani másoknak hogy kivel mit tehetnek meg. Szerencsére itt is olvasni nem egy olyan emberről aki 25-35 közötti a barátnője meg 16-20 közötti. Ha nekik oké akkor mások miért szólnának bele. Az persze más kérdés ha apádnak nem tetszik. :D Az már probléma. :D

26F ( na ugye mondtam :D )

2013. júl. 18. 17:32
 19/29 anonim ***** válasza:

tegnap 13:51

miből szűrted le hogy ilyen a csaj? :) Megtaníthatnád a technikáját. :D

2013. júl. 18. 17:34
 20/29 anonim ***** válasza:
84%

"gondolkodásilag érett"- Miva'?

" A barátnőmmel fogadtunk, hogy a buliban majd lesmárolom."- Nagyon érett gondolkodásra vall, valóban.

"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek, hogy visszautasít." - ellentmondás lvl 90

2013. júl. 18. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!