Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, gondolkodásilag érett. Nagyon tetszik egy fiú, aki 25 éves. De nem akarja hogy rólunk beszéljenek, és egy kicsit zavarja a korkülönbség is, ezért azt mondta, hgy hanyagoljuk a találkozgatást. Mit csináljak?
"15 éves vagyok, gondolkodásilag érett."
"A barátnőmmel fogadunk, hogy a buliban majd lesmárolom."
Te komolyan nem érzed a két mondat között feszülő ellentétet?
Tegyük fel összejönnél vele (ami remélem nem fog megtörténni), egy-két hét után úgysem bírnátok elviselni már egymást, akkora a nagy korkülönbség meg eléggé eltérő gondolkodásmódotok.
Te 2 hét után pattintanád mert láttál egy másik pasit, csalnád, felszínesen kezelnéd, hidd el úgy is csak a gond lenne köztetek.
Ő meg lehet nem nézné ezt jó szemmel,továbbá még a te és az ő baráti köre is hülyének nézne titeket.
30 vagyok de néha 25-nek hazudom magam. A munkahelyemen lehet hogy ujjal mutogatnának rám bár én benne lennék, ha a kiscsaj tényleg érett és nőies is. Bár tartanék a kellemetlenségektől de lehet azt úgy csinálni hogy semmi ütközés ne legyen belőle. Sajna sok a buta ember aki azt képzeli hogy joga van megmondani másoknak hogy kivel mit tehetnek meg. Szerencsére itt is olvasni nem egy olyan emberről aki 25-35 közötti a barátnője meg 16-20 közötti. Ha nekik oké akkor mások miért szólnának bele. Az persze más kérdés ha apádnak nem tetszik. :D Az már probléma. :D
26F ( na ugye mondtam :D )
tegnap 13:51
miből szűrted le hogy ilyen a csaj? :) Megtaníthatnád a technikáját. :D
"gondolkodásilag érett"- Miva'?
" A barátnőmmel fogadtunk, hogy a buliban majd lesmárolom."- Nagyon érett gondolkodásra vall, valóban.
"Mert bátorságom lenne hozzá, csak félek, hogy visszautasít." - ellentmondás lvl 90
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!