Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy dolgozzam fel, hogy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy 3 hét után már mással van?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel 3.5 évig voltunk együtt.

A kapcsolat vége felé sokat vitáztunk egy kollégája miatt.

Féltékeny voltam.

Mert éreztem, hogy valami nem stimmel.

Most kiderült, hogy miután szét mentünk, rá 3 hétre már mással kézenfogva rohangál.

Hogy kell ezt feldolgozni?

Ja és a vicces, hogy én voltam "féltékenynek" és hülyének titulálva, mikor miatta veszekedtünk, most meg itt van ez...

22f

2022. máj. 31. 06:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jaa szakított velem, meg össze jön 3 hétre rá mással és én meg temetkezzek az önsajnálatba?! :D

Nem adom meg senkinek ezt az örömöt.

Én azt vallom, hogy nem megoldás egyik kapcsolatból a másikba ugrálni, mert ha valóban szeretsz valakit, akkor ez nem működik ilyen egyszerűen.

A kérdés meg másra irányult..

2022. máj. 31. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Kapcsolatba nem oké, mert hát ott biztos vannak érzelmek fúj, szégyentelen lány, de te meg már egyből dugatod magad más lányokkal, ami erkölcsös mert ott nincsenek érzelmek.

Mindig tanulok valami újat a férfiaktól arról, hogy hogyan legyek gerinces.

2022. máj. 31. 10:10
 13/16 Mathus ***** válasza:
45%
#12: szerintem az, hogy melegként nőnek adod ki magad, így vadászva privátokra, az ultradurva és szánalmas egyben. ezzel szemben a kérdezővel semmi gond nincs.
2022. máj. 31. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Úgy, hogy azután, hogy szakított, szíve joga bármit csinálni. Ráadásul a leíráds alapján úgy tűnik, nem is azzal a pasival jött össze, aki miatt összevesztetek, így nem is volt igazad! Valószínű már annyira megmérgezted a féltékenységeddel, hogy a szakításig már jobban kiszeretett belőled...

És igen, az meg tipikus kettős mérce, hogy "én szeretem őt, de én nyugodtan b...hatok más p...t a szakítás után, ő meg nem szeretett eléggé, ha összejön valakivel"... akkor ha annyira szeretnéd, akkor te sem feküdtél volna le mással ilyen hamar, erről ennyit.

2022. máj. 31. 13:08
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
66%
Az a baj, kérdező, hogy rá haragszol. Pedig te voltál kevés, te nem tudtad a szerelem olyan mélységét kicsiholni benne, hogy ne hagyjon el, vagy ha már elhagy, legalább meggyászolja a kapcsolat végét.
2022. jún. 3. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem az segitett nagyban, hogy youtubeon neztem mas szakitasi idoszakat (break up documentary vagy ilyesmi) es veluk egyutt sirtam, es amire azt hittem csakis velem tortenhet meg rajottem hogy ok is pont igy voltak vele, szoval

megsem olyan egyedi a problema, mas is atmegy ezeken, es azzal hogy ennyire kibuksz nem tartod vissza az erzeseid es sokkal gyorsabb a gyogyulas. Persze nem jossz rendbe teljesen, de sokat segit.

Ja es en is ferfi vagyok… Es az is elofordult hogy romantikus filmet neztem, fagyit zabaltam, es kozben folytak a konnyeim (es nem a film miatt). Az eletben meg kulso szemmel pont az ellenkezoje latszik… szoval ha magad vagy otthon, ne tartsd vissza barmi is van a fejedben, add ki, hidd el jobb lesz.

2022. jún. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!