Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele, mert besokalltam , majd több mint 3 hét után letiltott mindenhonnan , miért?
Én szakítottam, akkor úgy éreztem jónak hirtelen, azóta se tudtam
Tovább lépni és hiányzik. Én vagyok a férfi de azt vártam jön utánam, de semmi, igaz megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út, mivel már korábban is ott hagytam de visszafogadott vagy ő keresett meg. Vártam hogy keres, de semmi és pár napja letiltott. Akkor ő lezárta? Lehet hogy eddig várt? Mit tegyek? 30F
"megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út"
Ennyi.
De azt nem értem mi tartott 3 hétbe? akkor miért nem tiltott rögtön?
Az nem lehet hogy lett neki valaki és nem akarja hogy lássam?
Későn vettem észre magam!
Hisztizett, állandóan keresett , számomkérő volt, most meg azon vagyok bárcsak keresgélne hisz foglalkozott velem , most leszar
Mit nem értesz? Ha várt is, akkor az 3 hétig tartott, utána meg úgy döntött, hogy nem akar már veled se beszélni, se látni miket raksz ki és azért tiltott. Nem most kéne észbe kapnod. Főleg nem úgy, hogy ez már sokadik szakításotok.
Amúgy az, hogy most hiányzik nem azt jelenti, hogy jó ötlet lenne újrakezdeni. Normális, ha hiányoznak a jó dolgok, de ez nem teszi semmissé azt, amik miatt nem működött a kapcsolat. Gondolom okkal szakítottál vele többször is. Fogadd el, hogy ebből sose lesz egy jól működő kapcsolat és hagyd békén. Majd tovább fogsz lépni te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!