Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam vele, mert besokal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele, mert besokalltam , majd több mint 3 hét után letiltott mindenhonnan , miért?

Figyelt kérdés

Én szakítottam, akkor úgy éreztem jónak hirtelen, azóta se tudtam

Tovább lépni és hiányzik. Én vagyok a férfi de azt vártam jön utánam, de semmi, igaz megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út, mivel már korábban is ott hagytam de visszafogadott vagy ő keresett meg. Vártam hogy keres, de semmi és pár napja letiltott. Akkor ő lezárta? Lehet hogy eddig várt? Mit tegyek? 30F

tegnap 17:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Végre észbe kapott, elege volt a hülye játszmádból. Döntsd el (azaz már el lett döntve) hogy szakítasz vagy vele maradsz, de ez a jojózás ideg- és lélekörlő
tegnap 19:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"megkérdezte hogy végleges e a döntésem mert nincs vissza út"

Ennyi.

tegnap 19:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy minek kellett letiltani?? Nem akarja látni a pofád, nem akarja, hogy elkezdj könyörögni, aztán még megint esélyt ad neked, mert már megtanulta a leckét! Nem akar már veled beszélni többé, szóval miután szakítottál vele, ne most tárogasd a kezed! Neked már legyen mindegy, hogy mit csinál!
tegnap 19:38
 14/27 A kérdező kommentje:

De azt nem értem mi tartott 3 hétbe? akkor miért nem tiltott rögtön?

Az nem lehet hogy lett neki valaki és nem akarja hogy lássam?

tegnap 19:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
jézusom kérdező?! Nem mindegy, hogy lett e neki más!? Lehet gyászolt 3 hétig, itatta az egereket, csokit zabált, majd aztmondta, ennyi, elég volt, soha többé nem akarok beszélni ezzel a féreggel - és akkor letiltott! Most mit pattogsz? Engedd el!
tegnap 19:40
 16/27 A kérdező kommentje:
Most kezdett hiányozni, sajnos ennyi idő mire a dacból észhez térek! Igen hülye vagyok! De egyre rosszabb, mentem volna utána most hogy ezekután? És ha elzavar!? A bizonytalanság a legrosszabb hogy vajon vár még ?
tegnap 19:40
 17/27 A kérdező kommentje:

Későn vettem észre magam!

Hisztizett, állandóan keresett , számomkérő volt, most meg azon vagyok bárcsak keresgélne hisz foglalkozott velem , most leszar

tegnap 19:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj utána! Megmondtuk. Majd keres magának egy normális embert. Te leszerepeltél. Mégis hányszor akarod te eljátszani más emberekkel, hogy dacoskodva kidobod őket, mint egy ovodás, majd úgy akarsz tenni, mintha semmi nem történt volna? 3 hét múlva?! Amikor eszedbe jut?! Térj már észhez!
tegnap 19:42
 19/27 A kérdező kommentje:
A haveri társaságomat nem tiltotta. Akkor gondolom nincs neki senki, tudja hogy vissza jeleznének ha megoszt valamit amit nem szeretné hogy én lássak.
tegnap 19:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz? Ha várt is, akkor az 3 hétig tartott, utána meg úgy döntött, hogy nem akar már veled se beszélni, se látni miket raksz ki és azért tiltott. Nem most kéne észbe kapnod. Főleg nem úgy, hogy ez már sokadik szakításotok.

Amúgy az, hogy most hiányzik nem azt jelenti, hogy jó ötlet lenne újrakezdeni. Normális, ha hiányoznak a jó dolgok, de ez nem teszi semmissé azt, amik miatt nem működött a kapcsolat. Gondolom okkal szakítottál vele többször is. Fogadd el, hogy ebből sose lesz egy jól működő kapcsolat és hagyd békén. Majd tovább fogsz lépni te is.

tegnap 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!