Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már itt valaki úgy hogy elhagyta a párját ez "újért" aztán rájött hogy hibát követett el?
Figyelt kérdés
jan. 28. 19:27
1/13 anonim válasza:
Remélem az ex barátnőm így járt, és megszívta. :D
2/13 anonim válasza:
A legtöbb ember kicsit vissza akar menni a régihez -van aki meg is teszi - amikor az új kapcsolatban előjönnek a problémák.
Ez normális reakció, hiszen addigra már megszépülnek a régi sérelmek és egy otthonos, biztonság érzés marad emlékül.
Általában ezeknek a visszatéréseknek is csalódás a vége természetesen, hiszen megint csak előjönnek a régi problémák.
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Ha se az uj nem jo sem a regi , akkor az elhagyo felben van a hiba.
5/13 anonim válasza:
Persze. És sokszor az elhagyott visszafogadja. Teljesen feleslegesen, hisz ami volt elmúlt, csak az új nem vált be. Majd összejön mellette a következővel. A réginek meg kétszer fáj, szegény, nehezen tanul.
7/13 anonim válasza:
Vannak jocskan olyan helyzetek amikor a szakito fel a hibas de annyira gogos , hogy csak a sajat igazat mantrazza . Nem minden esetben egy utolso szemet az akit elhagynsk , van hogy pont az elhagyo fel a szemet .Az emberek mindig csak feketen vagy feheren gondolkoznak de ott vannak kozte az arnyalatok is. Lehet en egy sertodos onfeju paraszt vagyok es szakitok valakivel es meg engem dicsernek milyen jol tettem .
8/13 anonim válasza:
Sajnos igen, és szégyellem magam miatta.
😞😣
9/13 anonim válasza:
De még mennyi, vissza ne fogadjátok a retkeket!
10/13 anonim válasza:
Volt ilyen rokonom, illetve ismerősöm.
Én azt gondolom, ha egy kapcsolat/házasság egyszer véget ért, annak oka lehetett, nem érdemes felmelegíteni a káposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!