Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Járt már itt valaki úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már itt valaki úgy hogy elhagyta a párját ez "újért" aztán rájött hogy hibát követett el?

Figyelt kérdés
jan. 28. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek kapcsolatfüggők és leszarják a két másik fél érzelmi világát. Szórakoznak emberekkel. Magadba kéne nézni.
jan. 29. 07:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Félig meddig. Ugyanis az egyáltalán nem volt hiba, hogy kidobtam, mert már rég meg kellett volna tennem, csak önbizalom hiányos tiniként nem mertem, amíg nem bizonyosodok meg róla, hogy kellek még másnak is. Abban a hitben voltam, hogy most szerencsém volt, mert bottal hozzám nyúlt valaki, de ha őt elengedem, akkor még ennyi sem lesz. Aztán jött egy srác, aki hát nem volt a legjobb eresztés, mondjuk így... De legalább ő törődött velem. Úgyhogy lassan beleszerettem, ő is belém, és amikor ezt beismertük magunknak és egymásnak, szakítottam az exemmel és összejöttem vele. Annyit bánok csak, hogy pont ezzel az emberrel jöttem utána össze, amúgy nem volt rosszabb, csak máshogy rossz. Illetve azt, hogy nem volt elég önbizalmam egy kis ideig szinglinek lenni. Az exem azt mondta nekem, hogy majd ha a biztosat keresem, bánni fogom és vissza akarok majd menni hozzá. Hát amikor vége lett az új sráccal akkor nem mondom, hogy nem gondolkodtam el rajta, de csak azért, hogy ne legyek egyedül. Rá is írtam, de nem válaszolt. Azóta eltelt 12 év és nem hozzá vágyom vissza, a biztosat kerestem a szakításunk után 2 évvel is, mégsem vele akartam lenni.
jan. 30. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Exem :D

Megcsalt az egyik "barátnőmmel", szakítottam vele aznap, miután megtudtam.

Közös barátunk mesélte 1,5 hét múlva, hogy a csaj másnap kibszta, mert ő amúgy nem akar komoly kapcsolatot - exem viszont akart.

Nem kicsit voltam elégedett. Karma.

febr. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!