Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok, de nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok, de nem lesz esélyem összejönni mással?

Figyelt kérdés

Mit tegyek?

Jóbaráti a kapcsolatunk.. elmúltunk, már csak egymás mellett élünk. De tudnánk családot alapítani, és tudom, hogy ő lenne a legjobb anyja a gyerekeimnek. Meg persze próbálkozunk... randik, nyaralgatások, közös progik. De már nem olyan, és nincs változás, és zavar, meg fáj,meg nem akarom elhinni, és próbálom, és nem tudom...

Viszont nyilván amúgy meg egy igazi kapcsolatot akarok, ahol van szenvedély is, ahol motivál a kapcsolat, ahol folyamatosan fejlődünk egymás mellett, aktív, jobb életért dolgozunk, és nem csak úgy vagyunk.

Csak ilyen meg nem lesz(?). Az elmúlt ~5 évben kb nem beszéltem egy nővel sem, nem kaptam egy pillantást, se egy flört. Meg persze előtte is extrém mód ki kellett lépnem a komfortzónámból, hogy ismerkedjek, és hát ez nem is élvezetes. Attól tartok nem tudnék találni még egy ilyen kihűlt kapcsolatot se, nemhogy egy partnert, akivel esetleg még jobban is összeillünk.

Hogyan kell így dönteni? Mi a menete ennek? Frusztráló ez a helyzet a párommal, de én szingliként kikészülnék az elutasításoktól és a semmibe nézésektől

júl. 27. 01:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a párodnak ezt a kérdést, meg a válaszokat...
júl. 28. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:

ma 08:46

Nyilván azt nem tudja,de azt igen,hogy le akar lépni,mivel írta,hogy azt mondja maradjon vele. Tehát a csaj tud róla,hogy nem akar vele lenni, valószínű azt nem,hogy azért nem mer lépni,mert fél hogy egyedül marad.De ez változtat

valamin a csak részéről?

júl. 28. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy ez otthon hogy van előadva. Mert ha a párjának azt mondja, hogy bizonytalan, nem tudja hogy mi legyen kettejükkel, de azert eljár vele még randizgatni nyaralgatni, közös programokra, akkor nyilván nem gondolja azt a párja hogy ez halott ügy. Bezzeg ha őszinte lenne, és megmondaná, hogy figyelj, nem akarok már veled lenni, szakítani akarok csak félek hogy nem találnék nőt ezért inkább lehet hogy megelégednék veled, akkor annak mindjárt más a hangzása és biztos vagyok benne hogy a párja egyből eldöntené a kapcsolat sorsát.
júl. 28. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, mutasd meg a kérdést a párodnak!
júl. 28. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Úriember vagy. Nem kaptál a kapcsolatod alapjá ajáblatot, még csak beszélni se beszéltél nőkkel, ezért benne maradsz beszariságból az unalmas kapcsolatodban.

Full respect

júl. 28. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:
A kutyát se érdekli lesz-e új kapcsolatod, vagy ebben maradsz, hidd el!
júl. 28. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!