Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mikor lesz a diszkriminációval egyenlő, hogy gyerekes nővel nem akarok összejönni?
Randiztam egy nővel. A család kérdést gondosan kerülte, majd amikor a második randi végén felmentem hozzá szembejött a kisgyereke. Reggel aztán mondtam, hogy ez nekem így sajnos off főleg úgy, hogy nem is szólt róla. Erre mondja, hogy nem hitte, hogy ez ennyit számít és különben is beteges(!) hogy emiatt nem jövök vele össze. Ez szerinte kirekesztés vagy valami ilyesmi szót használt.
Ehhez mennyire kell a földtől elrugaszkodottnak lenni, hogy valaki így gondolkodjon?
Ez szerintem nagyon fontos kérdés.
Ezt az elején az ismerkedéskor közölni kellene, jó a második randi sem késő még, de az, hogy már akkor bemutatja, az gáz.
Egy gyerekes anya, vagy legyen az apa, csak egy "biztos" társat mutasson be a gyereknek.
Nagyon fontos szempont már csak azért is, mert ha én gyerekesként ismerkednék, tudni szeretném a másik hogy áll a gyerek kérdéshez.
És inkább 2 randi után derüljön ki a dolog, mint 1 év után mikor a gyerek életébe bekerül, hozzászokik, de nem jönnek ki jól.
Ezt nehezen tudom elképzelni. Randiztatok valahol, majd a végén felhívott magához a nő a MÁSODIK randin, miközben tudta, otthon van a gyerek, babysitter/nagymama/akárki. Gondolom, a kisgyerek nem egyedül volt otthon, amíg ti randiztatok.
Ez nem inkább egy szidjuk együtt a gyerekes nőket típusú kérdés már megint?🤔
Engem randira hívott egy srác nemrég.
Én az első találkozón felhoztam, hogy vannak kardinális kérdések, amiken jó hamar túl lenni, mielőtt belebonyolódunk.
Hogy nem akarok már gyereket.
Teljesen hülyének nézett, hogy ez nem első randis téma.
Második alkalommal egy csaj tolt egy babakocsit, elsétáltunk mellette és bedobta, hogy ő is akar majd ilyen kókuszdió fejű bébit.
Többet nem találkoztam vele.
Ha nem akarsz gyerekes nőt ne legyen. Megy mindenki tovább.
Érdekes amit írsz 8-as.
Lehet naiv vagyok, de nem minden együtt alvás végződik szexszel.
Ezt ugyanúgy nem értem, mint anno kicsiként a filmekben, hogy két idegen ember összenéz és csókolózni kezdenek.
Néha nem szeretem a felnőtt létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!