Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mikor lesz a diszkrimináció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mikor lesz a diszkriminációval egyenlő, hogy gyerekes nővel nem akarok összejönni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy nővel. A család kérdést gondosan kerülte, majd amikor a második randi végén felmentem hozzá szembejött a kisgyereke. Reggel aztán mondtam, hogy ez nekem így sajnos off főleg úgy, hogy nem is szólt róla. Erre mondja, hogy nem hitte, hogy ez ennyit számít és különben is beteges(!) hogy emiatt nem jövök vele össze. Ez szerinte kirekesztés vagy valami ilyesmi szót használt.

Ehhez mennyire kell a földtől elrugaszkodottnak lenni, hogy valaki így gondolkodjon?

2021. júl. 18. 22:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#19! Azért szexelt veled, mert azt hitte, lehet több is. Ez nem azt jelenti, hogy készpénznek vette. Te viszont már a szex előtt tudtad, hogy NEM lehet több. Akkor lettél volna korrekt, ha akkor elmondod, hogy eldönthesse, úgy is akar-e szexelni. Te is tudod, hogy akkor valószínűleg nem feküdt volna le veled. Szóval nekem hazudhatsz, de magadnak fölösleges. Hiába magyarázod, nem vagy korrekt ember, és az nem ment fel, hogy ő se.

2021. júl. 19. 14:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Kérdező.

A 19-es válaszod első fele nettó hülyeség, valamit félreértelmezel.

A második fele meg valami korrektségnek beállított lejmolás.

De a te dolgod.

2021. júl. 19. 14:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem feküdt volna le ezért is írtam, hogy nem akartam elrontani a hangulatot. De hogy jön ez a kérdés lényegéhez???
2021. júl. 19. 21:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy idejössz szidni egy nőt, miközben te legalább olyan kretén vagy. Mit vársz? Ez a világ rendje.
2021. júl. 19. 21:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Neked lenne igazad, és tied lett volna az erkölcsi győzelem, ha ahogy meglátod a lárvát, fordulsz ki az ajtón. De farokvezérelt majomtól mit lehet várni? Becsületességet? 😂😂😂
2021. júl. 19. 22:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Aha értem már na menj vissza a feminista barátnőid fórumára és sírd tele a kommentmezőt miért nem kellesz egy normális férfinek se 30 felett +40 kilóval :)
2021. júl. 19. 22:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Ő átvert. Te kihasználtad. Ugyanott vagytok, csak hát nem tudom... ha választanod kéne, mi lenne a nagyobb bünti? Meglátsz egy kölyköt, aki nem a tied, tehát mondhatod, hogy akkor léptél is, vagy összegechiz egy pondró?
2021. júl. 19. 22:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Magával azzal, hogy nem akarsz gyerekes nőt, az égvilágon semmi baj nincs.
2021. júl. 19. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!