Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mikor lesz a diszkriminációval egyenlő, hogy gyerekes nővel nem akarok összejönni?
Randiztam egy nővel. A család kérdést gondosan kerülte, majd amikor a második randi végén felmentem hozzá szembejött a kisgyereke. Reggel aztán mondtam, hogy ez nekem így sajnos off főleg úgy, hogy nem is szólt róla. Erre mondja, hogy nem hitte, hogy ez ennyit számít és különben is beteges(!) hogy emiatt nem jövök vele össze. Ez szerinte kirekesztés vagy valami ilyesmi szót használt.
Ehhez mennyire kell a földtől elrugaszkodottnak lenni, hogy valaki így gondolkodjon?
Te ellenben nagyon büszke lehetsz magadra.Kössz a kéretlen véleményedet.
Van már egy gyerekem, elvált vagyok, 40 éves és többször elvetéltem. Hadd döntsem már el hogy rendelkezem a testem felett.Viszont nem árultam zsákbamacskát, a profilképen a gyerekemmel vagyok, az adatlapomon látható hogy elváltam. Az illető így kért tőlem randit.
16os a gyerek nem a te tested az ugye megvan. Nem akkor sem ha még benned van. Nem nem csak egy sejtcsomó az az agyad.
Utolsó nem akartam hangulatot rontani azzal hogy közlöm de ettől még nem azért szexelt velem mert készpénznek vette hogy vele maradok. Mondhattam volna 10 alkalom után is mikor azt kamuzom hogy elfogadom a gyerekkel. Ez viszont így korrekt. Nem értelek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!