Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mikor lesz a diszkrimináció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mikor lesz a diszkriminációval egyenlő, hogy gyerekes nővel nem akarok összejönni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy nővel. A család kérdést gondosan kerülte, majd amikor a második randi végén felmentem hozzá szembejött a kisgyereke. Reggel aztán mondtam, hogy ez nekem így sajnos off főleg úgy, hogy nem is szólt róla. Erre mondja, hogy nem hitte, hogy ez ennyit számít és különben is beteges(!) hogy emiatt nem jövök vele össze. Ez szerinte kirekesztés vagy valami ilyesmi szót használt.

Ehhez mennyire kell a földtől elrugaszkodottnak lenni, hogy valaki így gondolkodjon?

2021. júl. 18. 22:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
10-es, együttérzek, de szerinted csak aludtak? Valószínűtlen.
2021. júl. 18. 23:18
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
Sosem kéne gyerekes pasi... Lúzerek, örökre egyedül maradnak 🤣
2021. júl. 18. 23:18
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha sikerülne energiaforrásként használni a férfiak áldozatkomplexusát, nem lenne szüksége a bolygónak atomerőművekre.
2021. júl. 18. 23:47
 14/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
73%
Kirekesztés? Mire föl? Eltitkolja a gyereket, és utána még kajak neki áll feljebb, amikor közlöd, hogy ez nem fog neked menni? Hát kapjon már a fejéhez!
2021. júl. 19. 01:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Persze hogy szexeltünk azért mentünk fel. Mi ezzel a gond? Nem vagyunk gyerekek. 7es az ok hogy nem akarsz gyereket de büszke azért ne legyél rá.
2021. júl. 19. 02:31
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Te ellenben nagyon büszke lehetsz magadra.Kössz a kéretlen véleményedet.

Van már egy gyerekem, elvált vagyok, 40 éves és többször elvetéltem. Hadd döntsem már el hogy rendelkezem a testem felett.Viszont nem árultam zsákbamacskát, a profilképen a gyerekemmel vagyok, az adatlapomon látható hogy elváltam. Az illető így kért tőlem randit.

2021. júl. 19. 08:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
#15! Semmi gond, ha a nő is tudta, hogy az egy egyéjszakás dolog lesz. De ha tudta, akkor kétlem, hogy kiborult volna reggel. Ha ezzel szerinted semmi gond, akkor ahhoz miért nem volt tököd, hogy még este, amikor megláttad a gyereket,megmondod, hogy neked ez nem fér bele, de egy dugás erejéig szívesen maradsz? Ja, akkor kimaradt volna az ingyen p.na? Semmivel nem vagy jobb a nőnél🤮
2021. júl. 19. 09:16
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van a nőnek, de nem a gyerek miatt, hanem amiatt, hogy ELŐBB láttad a gyereket és UTÁNA dugtad meg, és csak EZEK UTÁN közölted, hogy nem akarsz tőle semmit.
2021. júl. 19. 09:49
 19/28 A kérdező kommentje:

16os a gyerek nem a te tested az ugye megvan. Nem akkor sem ha még benned van. Nem nem csak egy sejtcsomó az az agyad.

Utolsó nem akartam hangulatot rontani azzal hogy közlöm de ettől még nem azért szexelt velem mert készpénznek vette hogy vele maradok. Mondhattam volna 10 alkalom után is mikor azt kamuzom hogy elfogadom a gyerekkel. Ez viszont így korrekt. Nem értelek téged.

2021. júl. 19. 12:05
 20/28 anonim ***** válasza:
46%
A nő nem volt korrekt, mert nem szólt a gyerekről. Te sem voltál korrekt, mert amikor tudomást szereztél róla és tudtad hogy neked ez hosszútávon úgyse fog működni, azért még megdugtad a nőt.
2021. júl. 19. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!