Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok csak mert nem akarok a full ronda, átlagos nőkért küzdeni?
A normálisan kinéző nőknek meg olyan magas elvárásaik vannak, amiknek én nem felelek meg, így inkább az önkéntes magányt választottam. Semmi kedvem elstrapált több gyerekes anyukákkal szóba állni. Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének.
Na meg a másik, hogy nekem külső terén elég magas elvárásaim vannak. Ezért egy átlagos, egyszerű külsejű nő nem felelne meg az igényeimnek. Emiatt többen is mondták már rám, hogy túl válogatós vagyok. Igen, lehet elismerem, de ahogy a nők válogathatnak a férfiak miért nem?
"Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének."
Még jó, hogy nem az ilyen emberek véleményén múlik egy nő megítélese.
Annak idején anyám is elvált apától, és milyen jól tette! Ma egy sokkal normálisabb ember a férje, aki nekem is sokat segített.
Miért többesszámban a nőK?
Nem a nőKért kell megküzdened, hanem azért az egy nőért, akibe szerelmes vagy.
Vagy te valami állat vagy, akinek pároznia kell az összes nősténnyel? Mert akkor sorry.
"Defektesek a nők, akik gyerekkel elválnak? Ezt fejtsd ki kérlek."
Pffú.. hát elég sok negatív tapasztalatom van ilyen nőkkel. A legtöbb érzelmileg labilis, bizonyára már az előző pasast is kikészítették idegileg azért lett válás a vége.
Meg a legtöbb túl sokra tartja magát. Felejtős kategória részemről. Illetve hadd ne mondja ott a gyerek az igazi fekete leves, mert hát őszintén ki a fene szeret más gyerekének jó pofizni? Ez egy pasasnak se jön be maximum amíg el nem érik a céljaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!