Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok csak mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok csak mert nem akarok a full ronda, átlagos nőkért küzdeni?

Figyelt kérdés

A normálisan kinéző nőknek meg olyan magas elvárásaik vannak, amiknek én nem felelek meg, így inkább az önkéntes magányt választottam. Semmi kedvem elstrapált több gyerekes anyukákkal szóba állni. Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének.

Na meg a másik, hogy nekem külső terén elég magas elvárásaim vannak. Ezért egy átlagos, egyszerű külsejű nő nem felelne meg az igényeimnek. Emiatt többen is mondták már rám, hogy túl válogatós vagyok. Igen, lehet elismerem, de ahogy a nők válogathatnak a férfiak miért nem?

2021. máj. 24. 09:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
6%
Nők és a bevállalás :D na meg a nem sírás :DDDDD
2021. máj. 24. 13:32
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Mirol beszelsz

Mindenki valogathat.(europaban:p

Nem kell az atlagos?

Hat akkor lottoz kitartoan. Hajra. Hatha osszejon egy aranyaso minimummodellalkatu

2021. máj. 24. 14:14
 23/40 anonim ***** válasza:
91%

Annyira kíváncsi lennék, hogyha egyszer találkoznál a női hasonmásoddal mind külsőleg és belsőleg, akkor hogy utálnád, mint a szart, de ő is téged. Menne a szapulás, hogy milyen szemét mindenki, brühühü.

Őszintén, szerinted téged ki tudna elviselni? Utálatos vagy amint kinyitod a szádat, ezt nem sokan tűrik, akik normális harmonikus életet akarnak.

2021. máj. 24. 14:28
 24/40 anonim ***** válasza:
98%
A nulla gyerekkel rendelkező barátnőd lehet hogy szülne neked egyet, majd otthagyna, lehetsz hétvégi apuka és imádkozhatsz hogy egy normális pasit találjon magának aki rendesen felneveli helyetted a gyerekedet. Te meg küzdhetsz egy normális nőért elvált gyerekes apukaként. Majd ne sértődj meg ha nem kellesz senkinek, mert hát melyik nő akar hétvégente jópofizni a te gyerekeddel? Bármikor kerülhetsz a túloldalra.
2021. máj. 25. 06:17
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé relatív, hogy mi a szép. Ha mindenképp egy Megan Fox jellegű hölgyet szeretnél magad mellé, hát akkor izé... nagy valószínűséggel arról le kell mondanod. :/ De ha csak egy szimplán helyes leányzóra gondolsz, akkor érthető persze, hogy szeretnéd, h vonzó legyen számodra. Máshogy nem is lehet kapcsolatot kezdeményezni. De próbálj meg picit nyitottabb lenni. Csak azért, mert valaki nem tökéletes, az még nem azt jelenti, hogy csúnya... senki ne tökéletes.
2021. máj. 25. 11:09
 26/40 Senior Séf ***** válasza:
35%
Incel vagyok csak mert nem akarok a full ronda, átlagos nőkért küzdeni. Pont kellett volna a végén, nem kérdőjel, mert így csak egy éretlen tacskó kapálózása az egész. Mutogathatsz a másik nemre de tök felesleges, hiszen amióta világ a világ, gyerekkortól ez a férfi sorsa; megfelelni a nő elvárásának. Ez a vágy vezérel mindent, ez viszi előre a világot. Háborúk robbannak ki, vagy üzemek épülnek fel, csak mert valaki meg akart felelni A NŐNEK. Azt szoktam mondani, ha Bill Gates egy hangyafasznyival jóképűbb legény lett volna, a világ ma szegényebb lenne egy Micrsofttal.
2021. máj. 25. 14:24
 27/40 anonim ***** válasza:
95%
A ronda nők sem kérnek belőled
2021. máj. 25. 20:29
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés majdnemhogy értelmetlen. Láthatóan nem tanácsot kérsz, hiszen már döntöttél valamiben, s csupán megerősítést szeretnél kapni arról, hogy a környezeted incel-cimkézése hibás. Én általában véve is azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak a párválasztási preferenciáidról. Ahogy az öregember, a kisfiú és a szamár meséjében is, mindig lesz olyan, akinek nem tetszik majd a döntésed.

Mindettől függetlenül a gyermekkel elvált anyákról túlzottan általánosító képed van. A legtöbb válás amiatt történik, hogy a párt összetartó szerelem elmúlása után nem alakul ki egy másfajta kötődés, s a két ember kölcsönösen úgy ráébred, hogy nincs sok közük egymáshoz. A szerelem gyakran vak, így alapvetően lelkileg össze nem illő emberek is egymásba szeretnek, s az efféle kapcsolatok garantáltan zátonyra futnak. Az emberek nem tévedhetetlenek, s ha belátjuk, hogy tévedtünk, még mindig jobb elválni, mint egymás idegeit felőrölni.

2021. máj. 27. 06:59
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Azért vagy incel mert a full ronda vagy átlagos nőkért SE érdemes küzdened mert nekik se kellenél. Az okai? Bárki leírja csak pattogsz és a nőket hibáztatod.

A 23-ast nagyon adom 👌

2021. máj. 27. 08:26
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy van egy szint, ami alá nem mész, azzal semmi gond nincs. Ahogy, egy nőtől, úgy egy pasitól sem várható el, hogy olyannal kezdjen, akit nem talál vonzónak.

Ez a megjegyzésed viszont gáz.

“Semmi kedvem elstrapált több gyerekes anyukákkal szóba állni. Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének.„

Nem tisztem védeni a nőket, de ez egy durván általánosító kijelentés. Van közöttük ilyen is, olyan is. Honnét tudod, hogy mért vált el? Van olyan is, aki mellől az apuka lépett le egy másik miatt. Van olyan is, hogy nem egyeztek az életcélok, és emiatt mentek szét. (Konkrétan nekem van ilyen ismerősöm) Szóval sokféle indok lehet, ami miatt egyedül marad egy anyuka. Abba is gondolj bele, hogy, amikor egyedül nevel valaki gyereket, főleg, ha az kicsi, vagy több gyerek is van, és nincs segítség, akkor sokkal nehezebb önmagára időt fordítani, sokkal stresszesebb az élete. Csoda, ha ingerlékenyebb, feszültebb, vagy, hogy a te szavaiddal éljek, lestrapáltabb?

2021. máj. 27. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!