Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok csak mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok csak mert nem akarok a full ronda, átlagos nőkért küzdeni?

Figyelt kérdés

A normálisan kinéző nőknek meg olyan magas elvárásaik vannak, amiknek én nem felelek meg, így inkább az önkéntes magányt választottam. Semmi kedvem elstrapált több gyerekes anyukákkal szóba állni. Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének.

Na meg a másik, hogy nekem külső terén elég magas elvárásaim vannak. Ezért egy átlagos, egyszerű külsejű nő nem felelne meg az igényeimnek. Emiatt többen is mondták már rám, hogy túl válogatós vagyok. Igen, lehet elismerem, de ahogy a nők válogathatnak a férfiak miért nem?

2021. máj. 24. 09:29
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
#9 Úgy gondolom külsőre megütök egy átlag feletti mércét. Ha havi 800+ -om lenne akkor nyilván nem itt írogatnék a besavanyodott válaszolóknak, hanem lenne egy minimum modell alkatú fiatal barátnőm nulla gyerekkel. Azt hiszem ezzel meg is válaszoltam a kérdést.:)
2021. máj. 24. 10:59
 12/40 anonim ***** válasza:
98%

Basavanyodott vàlaszolók?

Inkább besavanyodott kérdező:D

Kit érdekel, hogy te mit szeretnél, mik az elvárásaid, amíg nem szaporodsz?

Ez a lényeg, többi a te bajod.

2021. máj. 24. 11:03
 13/40 anonim ***** válasza:
97%

11.-re, a kérdezőnek.

Akkor te nem is incel vagy, csak simán csóró.

2021. máj. 24. 11:12
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy elvált anyuka csakis azért lehet egyedül, mert ő volt a hibás a korábbi házasságban? A ex férj meg egy szent?
2021. máj. 24. 11:13
 15/40 anonim ***** válasza:
98%
Igen 14-es.A férjek tökéletesen viselkednek mindig a házasságban. Ha csalnak, ha verik a nőt, gyereket, ha haveroznak, isznak a család helyett, akkor is szentek. Mindig minden a nők hibája egy házasságban....
2021. máj. 24. 11:21
 16/40 anonim ***** válasza:
98%
De mivel nincs ennyi pénzed, így így jártál öregem, nem lesz modelled. Plusz valszeg troll is vagy, mert átlag felettiek nem küzdenek ilyen gondokkal. Szeretnél csak te jól kinézni.
2021. máj. 24. 11:22
 17/40 anonim ***** válasza:
64%
15: Én úgy látom, hogy minden esetben hibás mindkét fél, inkább az arányokon lehet vitatkozni. De az olyan nagyon ritka, hogy az egyik fél csupán áldozat és semmiről sem tehet.
2021. máj. 24. 11:29
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz átlagos nőkért küzdeni, incel is maradsz..
2021. máj. 24. 12:44
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
A full ronda és az átlagos ugyanazt jelenti? Ma is tanultam valamit.
2021. máj. 24. 12:46
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Oké. A kérdező szerint viszont csak és kizárólag a nők a hibásak. A férjek szentek.

2021. máj. 24. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!