Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok csak mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok csak mert nem akarok a full ronda, átlagos nőkért küzdeni?

Figyelt kérdés

A normálisan kinéző nőknek meg olyan magas elvárásaik vannak, amiknek én nem felelek meg, így inkább az önkéntes magányt választottam. Semmi kedvem elstrapált több gyerekes anyukákkal szóba állni. Az olyan nők amúgy is defektesek szerintem akik gyerekkel elválnak, ott valami nincs rendben, szóval már emiatt se kellenének.

Na meg a másik, hogy nekem külső terén elég magas elvárásaim vannak. Ezért egy átlagos, egyszerű külsejű nő nem felelne meg az igényeimnek. Emiatt többen is mondták már rám, hogy túl válogatós vagyok. Igen, lehet elismerem, de ahogy a nők válogathatnak a férfiak miért nem?

2021. máj. 24. 09:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Most konkrétan ezzel a kérdéssel annyit értél el hogy bevallottad hogy a kutyának se kellesz 🤣🤣
2021. máj. 27. 19:30
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nevezed magad, ahogy szeretnéd, ha akarsz lehetsz akár incel is. Nekem ez a fogalom olyan személyt jelent, aki csak panaszkodik, de képtelen tenni a céljai érdekében, amit nagyon jól tükröz, hogy egyes személyekről ismeretlenül fogalmazol negatív kritikát (0 a tapasztalatod), magas elvárásaid vannak, miközben nyújtani nem tudsz semmit, legalábbis a személyiséged az írásod alapján pocsék. Mindenki úgy válogat, ahogy szeretne, ez a te döntésed, de amíg így gondolkozol falakba fogsz ütközni és nem lesz kiből válogatnod.
2021. máj. 28. 07:43
 33/40 anonim ***** válasza:
83%
Legalább nem szaporodsz. Természetes szelekció.
2021. júl. 4. 15:08
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
#33: Meggyőződésem, hogy a nagy fokú párválasztási válogatósság elsősorban szerzett és nem genetikailag öröklött tulajdonság, így tehát szó sincs biológiai értelemben vett természetes szelekcióról, amiről írsz. Ha a lelki tulajdonságaink mind elsősorban genetikai alapúak volnának, akkor pár generáción belül eltűnnének az elviselhetetlen vagy válogatós emberek. Ennek viszont semmi jele nincs: ahhoz képest, hogy már legalább 60 éve szinte mindenki alapvetően szabadon választ párt magának (és nem a szülők döntenek), a nehezen elviselhető vagy válogatós emberek aránya rettentően magas.
2021. júl. 4. 20:16
 35/40 anonim ***** válasza:
Sóher Norbi 2.0 :D
2021. júl. 4. 21:16
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Alekosz 😂 Esetleg kettejük fúziója 😂
2021. júl. 4. 21:18
 37/40 anonim ***** válasza:
24%
Mindig vicces a természetes szelekciózós elmebetegek tömege :D
2021. júl. 5. 07:29
 38/40 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen. Vicces, hogy tényleg nem szaporodik ez a sok elmebeteg incel. Valahol végtelenül megnyugtató.
2021. júl. 5. 10:14
 39/40 anonim ***** válasza:
31%
Miert ne szaporodnanak? 40 evesen feladjak a valogatast es vegre osszeallnak egy hozzajuk illo csunya novel aztan szerencsetlen gyerek szivja meg mert ugyanigy vergodni lesz kenytelen a kulseje miatt. Szoval ertekelni kell ha valaki belatja hogy hatranyos kulseju es nem csinal csak azert is gyereket.
2021. júl. 5. 14:52
 40/40 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem nézed inkább a meccset, troll kérdések kiírása helyett? :D
2021. júl. 6. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!