Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért nem egy elfogadható álláspont, hogy nem akarok gyerekes nővel összejönni?
Randiztam még két éve egy nővel, aki 3-ik alkalom után, miután lefeküdtünk és - azt hittem - mindent tudunk már egymásról beközölte, hogy amúgy van mellesleg egy kislánya. Én megköszöntem a lehetőséget, mondván más gyerekét nem fogom nevelni, meg amúgy is ez miért most derül ki. Nem tetszett neki, de ott helyben nem csinált balhét, viszont azóta időről-időre felbukkan álneveken, hogy vagy rámír hamis profilképpel vagy megpróbál befeketíteni ismerőseim, párom előtt, hogy csalom vagy melegpartikra járok stb. Tudom, mert a stílusából ráismerek, ellenségeim pedig nincsenek.
Csak röhögünk rajta, de mikor olvasok most más, enyémhez hasonló sztorikat felmerül bennem, hogy mégis mire a gyűlölködés, hiszen úgy tudom szabad országban élünk, miért ne dönthetném el, hogy más gyereke helyett a sajátomat akarom nevelni? Értem, hogy biztos szép a személyisége (bár miután már az elejétől nem volt velem őszinte ez is kérdéses), de hadd legyenek már elvárásaim, hogy hogyan képzelem el a saját családot. Uff.
Jól teszed, hogy nem leszel veréb.
Olvasd el a válaszokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Ez az első "gyerekes nőket szidó" kérdésem lol.
3-as köszi, ez érdekes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!