Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy év után egyéb okok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év után egyéb okok miatt szakítottunk de beszélünk és kettő hete és fel ajánlotta ,hogy maradjunk barátok és csináljuk közös programokat, és tanácstalan vagyok, hogy hova rakjam az exem lépését?

Figyelt kérdés

Amíg együtt voltunk nem volt problémánk nem is veszekedtünk csak vége felé meg változot valami az ő részéről és én ezt furcsáltam ( kb szakítás után egy hét múlva beszéltünk is ) szakítás kb egy hónapja történt.

!!! Negatív kommenteket nem kérek se okosabb vagyok beszédet nem kérek csak felnőtt módjára kommenteljenek!!!!

2024. júl. 11. 07:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Te lennél a tartalék. Majd ha épp nincs ló, jó lesz a szamár elv alapján csak előránt. Nem mennék bele ilyen méltatlan helyzetbe.
2024. júl. 11. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz ezen? Dugópajtinak még jó leszel, ezért akar "haverkodni", semmi másért.

Lehet megsértődni, akkor is ez tény.

2024. júl. 12. 19:13
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem sertottem meg egy csak tudod neten kívül is van életem ja vágod el mentem vele fürdeni és nagyon nem az volt mint te hogy el írtad vágod a sztorit hoppácska
2024. júl. 17. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!