Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a párommal, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal, még most is nagyon nehéz, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelőtt szakítottam a párommal (2év együttélés) 3 évig voltunk együtt, "átlagos" férfi vagyok szóval mindig velem szakítottak, most én léptem ezt meg, egyszerűen a szakítást megelőző pár hónapban már elmaradtak a közös progik, az éjszakába nyúló beszélgetések, a közös minőségi együtt töltött idő, kicsit el is " távolodtunk" egymástól, mind fizikailag mind lelkileg.... Ő tavaly ősszel munkahelyet váltott így a legjobb barátnőjével kezdett dolgozni ( más munkaidőbe kezdett dolgozni mint én(kora délután ment és estig "dolgoztak"), és a szívem mélyén érzem, hogy ez a váltás nem tett jót a kapcsolatunknak, túlságosan is befolyásolta a rossz irányba...). Ahogy teltek a hónapok eljutottam oda, hogy kimondtam a végét azóta eltelt közel 2 hónap, nagyon rossz, lelkileg kicsit (nagyon) ostorozom magam, hogy nem-e kellett volna elébe menni a dolgoknak és leülni megbeszélni , ebben lehet hibáztam de a családom és a barátaim szerint jól és felelősségteljesen döntöttem, de ettől függetlenül nagyon rossz, össze vagyok zavarodva.. vagy "csak" lépjek túl ?( most egyedül élek, üresen, minden szempontból )

30 F

jún. 20. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az üresség érzés érthető szakítás után, hiszen megszűnt valami, ami addig az életed részét képezte. De ez nem jelenti azt, hogy rosszul döntöttél. Minden bizonnyal alapos okod volt rá. Valószínűleg már csak "papíron" voltatok egy pár, valójában semmi keresnivalótok nem volt már egymás mellett.

Ne hagyd, hogy a nosztalgia visszarántson, ilyenkor hajlamosak vagyunk belecsúszni. Fel a fejjel! Idővel jobb lesz.

F

jún. 20. 10:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégcsak 2 hónap telt el, ne sietesd mert egyébként sem lehet a túllépést. Legalább 6 hónap után kezdi el magát az ember átlagosan véve jobban érezni és teljesen neutrálisan hozzáállni az exhez, exkapcsolathoz olyan 1 év környékén.
jún. 20. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Haver én ilyenkor azt csinálom, hogy

- elmegyek berúgni, bulizni, fesztiválozni, felfedezem, hogy bizony vannak még bőven ellenkező neműek is a bolygón;

- minél több időt tölts a barátaiddal;

- csajozz ezerrel :)

jún. 20. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés, hogy ő látta e, hogy romlik a helyzet és érdekelte e őt ez? Mert kapcsolati problémákat csak ketten lehet megoldani, hiába ostorozod magad, hogy lehetett volna másképp de ez nem biztos. Ha ő jól elvolt ahogy volt, új környezet, munka, emberek kielégítették őt és nem volt igénye "viszzatérni" hozzád akkor minden hiába. Az egyik teper a másikat meg nem érdekli..

Esetleg ő keresett azóta téged, próbált beszélni erről stb? Látja a problémát?

jún. 20. 11:28
 5/9 A kérdező kommentje:

4- ő elvolt a kis világába, nem vettem észre, hogy javított volna ezen az érzésen. egyébként szerintem ő nem is látta a problémát,az tűnt fel, hogy neki így teljesen kényelmes volt ( nálam lakott )

Azóta nem keresett.

jún. 20. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csajozás inkább árt mint segít ha te még érzéseket táplálsz iránta, utána még bűntudatod is támadhat hiába vége. Inkább barátokkal légy és a családdal.
jún. 20. 12:05
 7/9 anonim ***** válasza:
6# Szerintem is túl kell előbb lépni, mert nekem is volt már bűntudatom friss szakítás után, amikor összejöttem mással. Kár volt. Várnom kellett volna vele, de mohó voltam és kellett a vigasztalás. Ma már nem tennék ilyet. F
jún. 20. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem aztán nem volt lelkiismeret furdalasom amikor szakítottunk és mással dugtam.. Ha egyszer nem kellek valakinek akkor nem leszek rá tekintettel.

A másik, hogy ha ő nem is látta a problémát, ráadásul azóta sem keresett, nem akarta legalább megbeszélni, hogy mégis ni is történt vagy a miérteket akkor ez veszett ügy. Tényleg jól elvan a maga kis világában amiből te lassan kifelé mentél már, és mostanra úgy néz ki teljesen késtél. Sajnálja az ember de hát itt rád már nem volt igény ezért nem kell rajta rágódni. Persze könnyebb mondani...

jún. 20. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
jún. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!