Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szakítottam a párommal, most viszont rettenetesen hiányzik, azt érzem. Hülyeséget csináltam volna?
Közel 5 évig voltunk együtt.
Már régóta azt éreztem, hogy nem megy, sem a kapcsolat, sem az együttlét, se semmi.
Így megléptem ezt az egészet. Nem szerettem volna tovább egyikünk idejét sem húzni.
Viszont azóta folyamatosan sírok, hatalmas ürességet érzek, és rettenetesen hiányzik, mindenről ő jut az eszembe.
Szerintetek hülyeséget csináltam? És mégsem kellett volna szakítani? Vagy miért érzem most magam emiatt ennyire pocsékul?
Szia! Pár napja hagytam ott a páromat, van kedved beszélgetni erről?
Valami miatt csak így döntöttél, most amit érezhetsz, az az üresség, amit eddig kitöltött a párkapcsolat.
26/N
Te egyedül is értékes ember vagy. Ne tedd az életedet egy másik embertől függővé. Most egy ideig rossz lesz, de ha vannak terveid a jövőre nézve, akkor arra fókuszálj. Próbáld magad elfoglalni. Sportolj, csinálj programokat a barátaiddal. Minden szakítás veszteségérzéssel jár, de az rajtad múlik hogy belesüllyedsz e az önsajnálatba, vagy összeszeded magad és a jövődre koncentrálsz.
Kitartást kívánok neked.
A probléma az, hogy meg sem próbáltuk helyrehozni. De érzem, hogy nagyon hiányzik.
Szerintetek meg lehetne még menteni? Esetleg több közös programmal és hasonló dolgok? Vagy inkább engedjem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!