Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy év után egyéb okok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év után egyéb okok miatt szakítottunk de beszélünk és kettő hete és fel ajánlotta ,hogy maradjunk barátok és csináljuk közös programokat, és tanácstalan vagyok, hogy hova rakjam az exem lépését?

Figyelt kérdés

Amíg együtt voltunk nem volt problémánk nem is veszekedtünk csak vége felé meg változot valami az ő részéről és én ezt furcsáltam ( kb szakítás után egy hét múlva beszéltünk is ) szakítás kb egy hónapja történt.

!!! Negatív kommenteket nem kérek se okosabb vagyok beszédet nem kérek csak felnőtt módjára kommenteljenek!!!!

júl. 11. 07:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Feltehetően vissza akar kapni ezzel a legyünk barátság szöveggel.
júl. 11. 07:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a másik viselkedése határoz meg téged, hanem az amit TE érzel, ha eldöntötted az érzéseidet lezártad nincs közös dolgotok egymással, egyáltalán nem is gondoltok egymásra. Ha még mindig feljön a másik, akkor egy lezáratlan ügy valamelyik részéről aki éppen keresi a másikat. Amennyiben te nem reagálsz téged nem hoz érzelmileg pozitivba akkor te már lezártad ő még nem, neked ezzel nincs dolgod, neki kell lerendezni magában, hogy már vége hozott egy döntést dolgozza fel. Vagy a szakitás után jött rá, hogy mégis szeret téged? Az idő és a türelem eldönti
júl. 11. 07:30
 3/23 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül hogy nem bízunk meg egymásban ? Első válaszoló!
júl. 11. 07:30
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Le kell zárni. Nem kell közös program meg barátság.

Legyen már eszed meg tartásod.

júl. 11. 07:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Kedves 4 kommentaloló attól nem írtam ki hogy hány éves vagyok idősebb lehetek önnél szóval köszönöm a negatív kommenteted de normális választ kértem ezzel önt minősíti magát és nem engem és az én érzésem nem az önné. Köszönöm a kedves szavait!
júl. 11. 07:56
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
Szerelemből nincs barátság! Ha van, az nem volt igazi, hatalmas szerelem!
júl. 11. 07:57
 7/23 A kérdező kommentje:
6 kommentálo az exemmel előtte barátok voltunk és így lett kapcsolat belőle szóval létezik
júl. 11. 08:09
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Nyitva akarja hagyni az ajtót, hogyha nem sikerül összejönni mással, akkor ott légy te.
júl. 11. 08:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha előtte is barátok voltatok, akkor lehet, hogy mint barát, tényleg hiányzol neki, és szeretné visszakapni azt a fajta kapcsolatot kettőtök között, ami még az összejövésetek előtt volt. Kvázi mintha meg sem történt volna az elmúlt év. Amit hát, te tudod, hogy tudnál-e helyén kezelni, főleg ennyi idő után, esetleg ha kiderül, hogy többet szeretne mégis, akkor ahhoz hogy állsz.

Én a magam részéről úgy gondolom, hogy miután már szakítottunk, nem kötelező gyűlölni egymást és a pokolba kívánni a másikat, lehet jó viszony, de ez merüljön ki a születésnapi köszöntőkben meg az utcán köszönésben, pár szavas "sziamizuhogyvagyderégláttalak" jellegű csevegésben és ennyi, mert különben a saját életeteket komplikáljátok ezzel. Teljesen feleslegesen ráadásul. Az, hogy közeli jó barát vagy az exeddel, akivel külön programokat szerveztek kettesben, az nyilván egy következő kapcsolati jelölt szemében instant szakítóok, ráadásul most itt bizonytalankodsz, hogy vajon mit akarhat, azért ez nem egy jó alap a barátságnak.

júl. 11. 08:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem talált jobbat egyelőre, úgy gondolja addig veled eltölti a lyukas perceket, amíg nem lesz új tag.
júl. 11. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!