Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy év után egyéb okok miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy év után egyéb okok miatt szakítottunk de beszélünk és kettő hete és fel ajánlotta ,hogy maradjunk barátok és csináljuk közös programokat, és tanácstalan vagyok, hogy hova rakjam az exem lépését?

Figyelt kérdés

Amíg együtt voltunk nem volt problémánk nem is veszekedtünk csak vége felé meg változot valami az ő részéről és én ezt furcsáltam ( kb szakítás után egy hét múlva beszéltünk is ) szakítás kb egy hónapja történt.

!!! Negatív kommenteket nem kérek se okosabb vagyok beszédet nem kérek csak felnőtt módjára kommenteljenek!!!!

2024. júl. 11. 07:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát amíg együtt voltunk kb 2 hetente tudunk együtt lenni akkor is keveset mert valahol volt hogy ő dolgozot hétvégén volt hogy én és így kapcsolat alatt is alig volt közös programok inkább otthon pihentünk a tv előtt vagy ő akart fiús estét magának amiből nem csináltam ürügyet vagy én akartam lenni a barátaimmal és el voltunk egymás mellet ennek ellenére. Mielőtt szakítottam vele vita közben meg emilitettem neki, hogy sose mentünk sehova amikor együtt töltött idők alatt.
2024. júl. 11. 10:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Most mit akarsz? Barátkozni exszel, vagy újra járni vele? Szerintem egyik se lesz működőképes mert ha valamelyikőtöknek akad párja nem fogja jó szemmel nézni, hogy ti barátkoztok és egyikőtök befogja szüntetni a barátkozást. Összejönni meg hiába fogtok újra akkor se fog veled foglalkozni mint szakítás előtt. Esetleg pár hét erejéig aztán ugyanúgy csak a TV előtt ülnétek és haverozna ahelyett, hogy veled programozna.
2024. júl. 11. 10:19
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mifelénk talonban tartásnak hívják. Csak az van belőle, hogy egyik sem tud tovább lépni. Ismerek egy házaspárt, akik a válás után a gyerekre hivatkozva barátok maradtak. Olyannyira, hogy közös programjaik voltak. A gyerek már rég felnőtt, családja van, de az ún. barátság még mindig fennáll. Ennek eredményeként a pasi mellett egyetlen nő sem maradt meg, a nő is egyedül él. Vajon megérte?
2024. júl. 11. 10:31
 14/23 A kérdező kommentje:
Össze jönni vele újra amúgy mert ő az epitoiparban dolgozik én meg zeneiparban ami nálam kevés szabad idővel jár. Néha nekem is jól esett amikor nem mentünk sehova főleg amióta kétszer meg lettem műtve komoly betegség után. Java részt ezért nem mentünk sehova mert én munkám az estében van mint neki nappal. Meg munkám amit szeretek csinálni hamarabb találnék magamnak párt.csak szivem hozzá húzz.
2024. júl. 11. 10:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szíved húzz hozzá hanem ragaszkodsz hozzá feleslegesen. Ha szeretnéd akkor találtatok volna kiutat és nem feladtátok volna a kapcsolatot. Téveszméid vannak. Nyugodtan "bratyizzgass" vele, feküdjetek is le vagy ezerszer, húzd az időd mellette aztán majd már nem fogod tudni mert kirak a francba. Exszel barátkozni a legnagyobb hülyeség. Nem azt mondom, hogy nem lehet egymáshoz szólni, felköszönteni egymást mint normális emberek, de barátkozni felesleges.
2024. júl. 11. 10:38
 16/23 A kérdező kommentje:
Házaspár részéről nem ,mert ahogy meg említetted felnőtt gyerekük van és családja van.
2024. júl. 11. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Senki nem tud helyetted dönteni. Neked kell!Viszont időd ezután sem lesz több, tehát nem érthető, hogy most mitől lenne működőképesebb ez a kapcsolat. Viszont fogalmazni ideje lenne megtanulni kérdező. Katyvasz amit ide hánytál.
2024. júl. 11. 10:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy éves kapcsolatban mégcsak szerelemről sem beszélhetünk. Nyilván elmúlt a fellángolás, de te betegesen ragaszkodsz hozzá annak ellenére, hogy többet ér a munkád ő meg még szexelgetne veled amíg nem akad neki más nő. Simán barátkozhatsz vele, de hogy hogyan fogsz vele eljárkálni ha te dolgozol állandóan és ő is inkább minden mással foglalkozik nem tudom hogyan lesz ebből barátság. Egyébként meg tényleg katyvasz az egész. Felhányod, hogy nem jutott rád idő, de közben te sem szakítottál ő rá időt. Képmutatás, önbecsapás. Logikus, hogy azért szakítotattok mert nem voltatok szerelmesek egymásba. Nem tudom miért éri meg barátkozni ha ti barátságot se fogtok tudni kialakítani, de hajrá! :DDD
2024. júl. 11. 10:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Volt időm rá mert úgy alakítom ki a munkámat ahogy én akarom meg szó sincs képmutatásrol meg nem ragaszkodok hozzá. Csak tisztán szeretnék látni. Meg előtte azért bántalmazo kapcsolatban voltam szóval ennyit erről. Mielőtt nekem esel tudj róla.
2024. júl. 11. 11:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Mégsem alakítottad úgy, hogy legyen rá elég időd. Az előtte lévő bántalmazó kapcsolat miatt meg nem leszel semmilyen téren sem kiváltságos. Annak nincsen semmi köze ehhez a jelenlegi esethez, és sajnálni valóbb sem leszel miatta. Az a te rossz választásodat, naivitásodat és döntésedet tükrözi. Becsülendő, hogy kiléptél belőle, de ezért nem fogsz aranyérmet kapni senkitől.
2024. júl. 11. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!