Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme várnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várnom?

Figyelt kérdés
Volt egy 4 évig tartó kapcsolatom.Nagyon szeretem ezt a lányt,ő a mindenem.Én 28 éves vagyok,ő 21.Amikor összejöttünk,ő nagyon kedves volt,megadott mindent amiben egy kapcsolatra szükség van.Teltek a hónapok és szépen lassan leengedett részéről a dolog.Már nem jött ùgy le elém,kevesebbet kommunikáló,de én ettől még többet adtam neki.Telt az idő,elmentünk sok helyre kirándulni,össze is költöztünk,alakulhatott a dolog,de mindig ott motoszkált bennem,hogy elég egyoldalú a dolog.A szülinapomra nem kaptam tortát pl.de én mindig csináltattam neki szép,egyedi tortákat. Ha ki voltam akadva valamiért,nem vigasztalt,egyből "ne sajnaltasd magad" szöveggel jött,de mindezek ellenére imádtam.Ma egy éve,hogy megkértem a kezét,de igazából nem lelkesedett annyira érte,mégis igent mondott.A gyűrűt alig hordta,amikor rakerdeztem annyit mondott,hogy túl drága hozzá,hogy hordja.Sajnos 1 hónappal ezelőtt szünetet kért,majd 1 hétre rá elhagyott,az évforduló előtt 2 héttel.Azt mondta jó neki egyedül, most szingli...aztán pár napra rá kiderült, hogy egy 40 éves hapsival van együtt,akit 2 hete ismert meg,mert tanfolyamra járnak,ahova én ìrattam be,ott ismerte meg ezt az embert.Mindig azt mondja,hogy ő most boldog...nem akar visszajönni,elvan.Meztelen képet is küldözgetett már ennek az embernek,amin nagyon ledöbbentem.Nem akar velem kommunikálni,teljesen kizárt az életéből...1 hónapja még "szeretlek életem" stb.Fogalmam sincs mit tegyek,még mindig várnék rá,hátha visszajön,de azt is ìrta nekem,hogy ne szeressem,mert csak nekem lesz rossz.Mindig mindent együtt oldottunk meg az évek alatt, együtt aludtunk,elvoltunk.Azt mondta,pórázon tartottam,nem bírta velem már,mert sok dologért szóltam.(pl miért nem hordja a gyűrűt,vagy pl.én elkisértem helyekre ha megkért,fordítva nem működött).
máj. 23. 09:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Dehogy nyomtam el....járkált fellépésre mindig,mert hastáncol.Máshova nem is nagyon akart menni...mindig együtt mentünk külföldre kirándulni,mindenben segítettem,támogattam. A tanfolyamra is úgy került be,hogy ÉN INTÉZTEM el.Tényleg próbáltam mindenben a legjobbat adni neki.Az anyukáján meg rajtam kívül senkije nem volt neki.
máj. 23. 12:11
 22/35 A kérdező kommentje:
Az,hogy tanfolyamra jár nem kicsapongás,hisz én beszéltem rá...mert jó a fizetés és biztos munkalehetőség.Terveztük a jövőt együtt...ehhez a tanfolyam kellett nyilván.
máj. 23. 12:12
 23/35 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele azt is megbeszélni,hogy találkozzunk akkor kevesebbet,beszéljünk kevesebbet,de abba se ment bele.Én próbáltam megadni a lehetőségeket,hiába ìrjàtok,hogy elnyomtam.
máj. 23. 12:32
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez szép és jó ha korban hozzádillő nővel tetted volna, aki már "kiélte" magát, és már csak nyugiba akarja tenni a seggét, melo, házasság közös jövő. Te már egy gyereket akartál beházasítani, legyűrűzni, magadhoz kötni, kitanitani tanfolyamon, melora küldeni, azt éltetek volna mint a felnőttek! Azért mert ő akár elmegy bulizni vagy bármi neked már kicsapongás, ahogy te nevezed! Nem, nem az! Ő 21 éves, most van ebben a korban hogy élni, bulizni, virulni akar! Nem bekötni a fejét és veled ülni otthon élete végéig! Ha kicsapong jól teszi ő még fiatal,most kell nem 40 évesen ha gyerekei lesznek!
máj. 23. 12:34
 25/35 A kérdező kommentje:
De összejött egy 40 éves emberrel,aki a szüleivel él...ezt nem értem.
máj. 23. 12:36
 26/35 A kérdező kommentje:
Tehát én itt vagyok 28 évesen,és nem akar velem lenni,mert én lekötöm,de a 40 éves ember méginkább le akarja kötni majd.
máj. 23. 12:37
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb írtad "kicsapong", ezekszerint ez a 40 éves mégse köti le őt!
máj. 23. 12:40
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem ìrtam,hogy kicsapong!Azt ìrtam,hogy NEM ÉLT KICSAPONGÒ életet.Sohasem akart bulizni,sohasem ivott,sohasem csinált semmit,csak telefonozott,sorozatozott.Most sem jár buliba..tanfolyamra jár,amikor annak vége van,eltelt ezzel az emberrel pár órát és hazamegy,ennyi.Igazabòl mellettem több dolgot csinált,együtt kertészkedtünk,mentünk helyekre meg minden mint egy rendes pár.
máj. 23. 12:43
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén ezt a lányt. Leírta már más is előttem, de mit vársz basszus?? 4 évet veled volt szinte gyerekként. 21 évesen pontosan ezekre van igénye az embernek. Bulizni, tanulni, elmászkálni. Ne lepődj már meg ezen. Engedd, had élje az életét! Nem akar veled lenni. A 40 éves pasi is csak szórakozás neki. Gondolod hogy vele marad örökre?

28 éves, felnőtt ember vagy. Ne egy 21 évestől várd el, hogy otthon főzzön neked.

máj. 23. 13:11
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom, tök mindegy, mit mondunk, te csak hajtod, hogy deén-deén,... Ha nem érted, nem érted, nem kellesz neki. Agyalhatsz még ezen évekig, de már világosan megmondtuk, hagyd békén. Ha pedig zaklatod, keresgéled, még jobban utálni fog, úgyhogy csillapodjál csak le szépen.
máj. 23. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!