Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, pedig kértem, hogy ne ignoráljon. Van értelme magyarázatra várnom?
Egy 6 éves kapcsolat után újra találkozgatni kezdtünk az exemmel, mert hónapokig mentek a vallomások. Úgy tűnt minden rendben van köztünk (karácsonyi ajándék a részéről, szenvedélyes csókok, jókedvű beszélgetés, szex). Pár nap múlva egyre ritkábban írt, kijelentette, hogy meggondolta magát, már nem lenne olyan, mint régen.
Utána nem válaszolt, kezdtem bombázni üzenetekkel, kértem, hogy ne ignoráljon, mert szorongok. Láttam egy képet, egy társaságban volt azzal a lánnyal, akivel pár hónapig együtt volt, de miattam dobta. Arra sem kaptam választ, hogy megint kavarnak. Semmire nem válaszolt. Letiltott Instán, Messengeren korlátozott.
Hülyeség volt bombázni üzenetekkel, valószínű ezért lettél letiltva. Bármennyire is rossz, de nem kötelessége megmagyarázni, hogy miért nem akarja mégis folytatni.
Az meg, hogy 1 képen szerepelnek, még nem jelenti azt, hogy újra együtt vannak.
"pedig kértem, hogy ne ignoráljon"
Na ja, a bankok ajtajára meg kiírják, hogy "Bankrablók kíméljenek!" és ezt látva minden bankrabló megtorpan.
Ha ló nincs jó a szamár is addig amíg a ló újra előkerül,és ez mindig is így lesz.ezert szegény szamár sosem tanul belőle és így jár.
Sajnos a te példád is ezt erősíti
Mondjuk ilyen matricát, mint te vagy, én is ignorálnék a francba.
Megmondta, hogy szakadj le róla, mit nem értesz ezen?
A szorongásod pedig nem az ő problémája.
Pont meg kellett volna tanulja ennyi idő alatt, hogy egy semmirevaló féreg az az ember, nem pedig visszaszaladgálni hozzá, ha épp faccc kellett neki…
Normális ember nem jön újra össze az exével, hanem lezárja végleg és keres valaki mást.
Na az ilyen “nők” (kislányok) miatt nem tudok már bízni egyikben sem. Velem is játszották ezt, hogy összejövünk de amint az exe újra akarja akkor rohanunk vissza.. persze szakítás lett a vége újra aztán sírva hívtak, hogy életük nagy hibáját követték el és bocsássak meg… na itt mindig elkapott a röhögő görcs és rájuk ba….m a telefont.
Teli a világ ilyen mentálisan sérült, kötődési problémás kislányokkal akik a jóistenért se tudják elengedi az első szerelmüket és bármi van rohannak vissza mert “hát csak ő volt az első igazi”. De az hogy ők ezzel más életéből pocsékolnak el hónapokat az teljesen rendben van számukra. Ezért használjuk úgy ezeket a lányokat ahogy kell (1 estére csak), mert bárki bármit mond/állít a fele se igaz. Megbízhatatlan aljas az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!