Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme? Magyarázat kicsit lejjebb.
Ha nem próbálod meg nem tudod mi lenne ha...
Nem is biztos, hogy elhagyna a csaj
szia
azért a dolognak lehet,hogy 2 oldala van...igen,mint nő,aláírom,hogy vannak felüleltes nők,de lehet,hogy a barátnőd(exed)mégsem ilyen?Nem akarok itt ellnetéteket kelteni,de nem lehet,hogy benned (is)volt hiba?Én nagyon nehezen hiszem el,hogy ennyi felületes nő lenne,ahány pasi állítja ezt,hogy elhagyta a bnője egy gazdagabb,jobb képűért,pedig ő mindent megtett...persze sokszor egyszerű erre fogni,aztán kiderül,hogy a háttérben semmi megbecsülés,sőt...ezt egy nő megelégeli egy idő után és talán elgondolkodik,hogy olyan után nézzen,aki megbecsüli.Tényleg nem azért írom ezeket,mert 100%-ban feltételezem,hogy a te esetedben is ez történt,de azért semmi nem fekete és fehér.Nem hiszem,hogyha a barátnőd egy normális,érzelmes lány és te megbecsülöd,akkor csak úgy dob téged...ha meg tényleg egy felületes lány,akkor ezek szerint nem hozzád illik,akkor tovább kell lépni olyan felé,aki neked is tud szeretetet adni.
Remélem segíthettem
Na, kicsit homájtalaítom történetet:
Én mindent meg tettem, törődtem vele, meg hallgattam minden gondját,ajándékokat kapott sokszor csak azért,mert szeretem.Szóval kifejezetten mindent teljessn meg tettem, hogy jó legyen neki.
Meg is kértem a kezét,össze is költöztük,gondoltam fel költözünk pestre, hogy mindketten dolgozuk és majd sokkal jobban élünk, mint itt lehetne.Aztán én dolgoztam napi 15-6 órát, heti 5 napba, a maradék időt vele akartam tölteni, de ő fontosabbnak érezte, hogy az apjával, és az ismerőseivel, akik ott laktak peste, velük kocsmázzon,ezért kb 1 hónap után már szóltam,aztán 2 hónap után szakítottuk, kicsit később szereztem tudomást a 2. pasiról(pár nappal később) ,és ott se viselkedtem vele másképp, mint "vidéken".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!