A kérdésem: Van-e értelme a SZERESDAKÖTELEZŐT honlap elindításának? Konkrétumok egy kicsit lejjebb, azt is olvassátok el!
Utolsó:nem kell leszólni egyből,inkább örülni kéne,hogy van még ebben az országban olyan ember akinek van ehhez hasonló elhatározása...
És azért el kell ismerni,manapság ritka az olyan 7.o-s aki ilyen szép helyesírással ír :)
Ez az oldi engem is lesokkolt.
Én viszonylag sokan olvasok, de kötelezők közül csak a Szent Péter esernyője tetszett. Pedig mindet elolvastam az Egri csillagok kivételével (azt képtelen voltam, 3x kezdtem hozzá).
Szóval én sosem láttam meg a kötelezők szépségét...
Már bocs, de még te is gyerek vagy. :-)
De sok sikert hozzá, biztos van, akinek tetszeni fog.
Egy dolog, hogy az alapmuveltseghez tartozik az iskolakban feladott kotelezo olvasmonyok ismerete, de nem ertem, hogy mert kellene szeretni.
Nem szeretheti mindenki ugyanazt a konyvet, ezert nem ertem mert akarnad raeroszakolni masokra a sajat akaratodat.
En pl. az Egri csillagokat nagyon szeretem, de a Pal utcai fiuktol a hideg is kiraz, muszajbol olvastam el, es a vilagbol ki lehetne kergetni azzal, ha valaki meg akarna szerettetni velem.
Az olvasas a vilag egyik legjobb elfoglaltsaga, de nem ugy, hogy masok mondjak meg, mit olvass.
Amugy nagyon edes probalkozas, pedig nem ertek vele egyet, de kivancsian varom, hogy megvaltsd a vilagot.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!