Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letiltott, pedig kértem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott, pedig kértem, hogy ne ignoráljon. Van értelme magyarázatra várnom?

Figyelt kérdés

Egy 6 éves kapcsolat után újra találkozgatni kezdtünk az exemmel, mert hónapokig mentek a vallomások. Úgy tűnt minden rendben van köztünk (karácsonyi ajándék a részéről, szenvedélyes csókok, jókedvű beszélgetés, szex). Pár nap múlva egyre ritkábban írt, kijelentette, hogy meggondolta magát, már nem lenne olyan, mint régen.

Utána nem válaszolt, kezdtem bombázni üzenetekkel, kértem, hogy ne ignoráljon, mert szorongok. Láttam egy képet, egy társaságban volt azzal a lánnyal, akivel pár hónapig együtt volt, de miattam dobta. Arra sem kaptam választ, hogy megint kavarnak. Semmire nem válaszolt. Letiltott Instán, Messengeren korlátozott.

2023. jan. 4. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"De az hogy ők ezzel más életéből pocsékolnak el hónapokat az teljesen rendben van számukra."

Biztos én vagyok a pancser, nem te a vérig sértődött pancser, aki azóta is a pár hónapodért sírsz amit valaki "elpocsékolt", aztán kiderült hogy még annyira se vagy jó pasi mint az exe.

máj. 12. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!