Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs értelme várnom a lányokra ha nem teszek értük semmit?
Mindig azzal voltam, hogy majd nekem is lesz barátnőm mint másnak, (mert miért ne lenne?) de nem lett.
Nem ismerkedem velük egyáltalán, annyira nem is érdekelnek, hogy akár egy lépést is tegyek értük. Viszont úgy látom, hogy én sem igazán érdeklem őket. A mai lányok már simán lépnek, ha kell nekik valaki, szerintem én akkor sem lennék sikeresebb ha próbálkoznék. Már lassacskán betöltöm a 22-őt, de úgy veszem észre, hogy hiába várok. Jobb lesz tehát ha megemberelem magam és próbálom kizárni a témát az életemből teljesen, és nem várni további éveket a semmire.
Ur isten komolyan azt hitted a bomba nők csak ugy kopognak az ajtodon mikor se munkád ebből adódóan se hazád se autód (vagy ha van autó akkor azt szülők vettek) életképtelen vagy...
Nem hogy a jo nők de meg a rossz csúnya nők sem fognak teged keresni...
Amugy h egy no akar valakit akkor azt a személyt sem fogja zaklatni főleg ugy hogy az a valaki egy bezárkózott alak... aki meg beszélgetni sem mer a lányokkal... na meg álomvilágban el
Na álljunk meg egy szóra. Attól, hogy MÉG nincs munkám meg autóm még nem vagyok életképtelen. Majd ha lediplomázok utána majd fogok dolgozni is.
Egyébként kerestek már lányok, úgyhogy nem tudom mit beszélsz.
Nem merek beszélgetni a lányokkal... Ezt is honnan szedted? :D Mernék, ha akarnék. Viszont van attól jobb dolgom is, hogy nők után koslassak egész álló nap.
Ha ők nem járnak utánam akkor én miért tenném?! Nem értem az egész logikádat. Azzal amiért rájuk vártam, hogy amelyik akar valamit az lépjen, attól még nem élek álomvilágban. Ha nem akarnak semmit akkor pont, tudomásul vettem, hogy hiába várok rájuk. Csajozzon az aki akar, meg akinek akkora igénye van rájuk, hogy képes ebbe annyi energiát meg időt fektetni.
Ez így van, valóban nem szeretek a társaságukban lenni egyáltalán. Sokkal inkább azzal a néhány fiú barátommal, akikkel tudok miről beszélgetni.
Volt egy-két lány barátom, akik már nagyon szorosra fűzték volna ezt a viszonyt, de elegem lett belőlük hamar, és még Facebookról is letöröltem őket.
lassan betöltöd a 22-öt...lehet hogy igazából meleg vagy...
de én meg a te logikádat nem értem... a sült galamb nem fog a szádba repülni azért vagy életképtelen mert ezt nem tudod felfogni... a munka sem fog kopogtatni az ajtódon hiába diplomázol le... (na meg az sem mindegy hogy miből lesz diploma...)
meg amúgy ja mit remélsz ha semmi erőt nem teszel bele? a diplomád is úgy lesz meg hogy nem teszel érte semmit csak várod hogy a suliból majd könyörögjenek hogy fogadd el ajándékként? :D
meg amugy ha tényleg ugy gondolod hogy nincs értelme energiát bele pazarolni akkor nagy hülye vagy!
a barátnő az egyik legjobb dolog az életben... főleg ha szerelmesek vagytok/szeretitek is egymást! azt pedig csak ugy lehet ha energiát tesztek bele mindketten! de elsőnek a férfinak kell lépni...
de mondom ha tényleg nincs semmi érdeklődésed irántuk akkor lehet hogy meleg vagy... nincs azzal nagy baj de akkor vedd észre magadon
Nem vagyok meleg, ha ekkora szakértő vagy akkor ezt tudhatnád, hogy erre hamarabb rá szoktak jönni az emberek.
Megint csak nem értem, hogy honnan jött ismét ez a várom a sült galambot és nem teszek érte semmit szöveg... szerintem világosan leírtam, hogy lazán fel tudom fogni, és ennek ellenére sem megyek egy lépést sem utánuk. Hogy jön ehhez a munka keresés meg a diploma?! Honnan veszed, hogy nem akarok munkát keresnek miután vége a fősulinak?! Hol a fenébe függ a kettő össze egymással, a karrier és a párkapcsolatok? Te ezt már így előre eldöntötted anélkül, hogy mondtam volna ilyesmit csak mert nincs más mibe beleköss.
Ha neked ez a világ egyik legjobb érzése akkor hajrá, nem fogok ilyen kapcsolatfüggő ösztönlényekkel veszekedni akik nem látnak tovább ettől.
Kapcsolat függő osztonlény 😅😂 erről beszélek nem kötekedek nem ez a cél hanem megmondom frankon a dolgokat
A kettő azert függ ossze mert ugyan ugy a munka szerzésbe is energiát kell tenni meg ugyan ugy a tanulmányokba.... mert hiába van egy qurva jo diplomád van masik 100-nak is aki szinten most végzett na meg a többiek akik mar végeztek es több tapasztalattal rendelkeznek az adott munkát illetően! Kb a barátnő is ilyen ugyan ugy napi szinten ra írnak a szingli csajokra
Sem a no sem a munkáltató nem fog neked könyörögni hogy te legyél az...
A sült galamb??!! Évekig vártam hogy ok keressenek te írtad le!
A munka is ugyan ilyen ott is neked kell lepned nem nekik!
Meg amugy... én 20 vagyok de van szakmám van eretsegim most végzek az uzletvezetoivel kozben dolgozok is van kocsim is na meg.... jah barátnőm is....!
Ja egyikre sem vártam hogy majd ôk keressenek hanem nekem kellet megtenném a lépéseket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!