Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs értelme várnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs értelme várnom a lányokra ha nem teszek értük semmit?

Figyelt kérdés

Mindig azzal voltam, hogy majd nekem is lesz barátnőm mint másnak, (mert miért ne lenne?) de nem lett.

Nem ismerkedem velük egyáltalán, annyira nem is érdekelnek, hogy akár egy lépést is tegyek értük. Viszont úgy látom, hogy én sem igazán érdeklem őket. A mai lányok már simán lépnek, ha kell nekik valaki, szerintem én akkor sem lennék sikeresebb ha próbálkoznék. Már lassacskán betöltöm a 22-őt, de úgy veszem észre, hogy hiába várok. Jobb lesz tehát ha megemberelem magam és próbálom kizárni a témát az életemből teljesen, és nem várni további éveket a semmire.

2019. jún. 7. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme munkahelyre várnod ha csak nézegeted az álláslehetőségeket de nem jelentkezel egyikre se?

Na ugye.

2019. jún. 19. 18:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Amugy :/ :D ezt dobta nekünk a gép amugy az arányok mitt sokkal több a férfi mint a nő Kínára ez super hyper módon igaz mert ott mindenki fiut akart.... de jah több a fiu mint a lany a lányok ezért válogathatnak

De ha a lányok lennének többen akkor fordítva lenne a helyzet!

2019. jún. 19. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Van olyan ország ahol a nők vannak többen mondjuk a 18-35 éves korosztályt nézve?

Mert akkor oda megyek. :)

2019. jún. 19. 18:44
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Nők nem érzitek igazságtalannak, hogy nektek nem kell küzdeni, csak nagy kegyesen kiválasztani valakit?
2019. jún. 19. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!