Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs értelme várnom a lányokra ha nem teszek értük semmit?
Mindig azzal voltam, hogy majd nekem is lesz barátnőm mint másnak, (mert miért ne lenne?) de nem lett.
Nem ismerkedem velük egyáltalán, annyira nem is érdekelnek, hogy akár egy lépést is tegyek értük. Viszont úgy látom, hogy én sem igazán érdeklem őket. A mai lányok már simán lépnek, ha kell nekik valaki, szerintem én akkor sem lennék sikeresebb ha próbálkoznék. Már lassacskán betöltöm a 22-őt, de úgy veszem észre, hogy hiába várok. Jobb lesz tehát ha megemberelem magam és próbálom kizárni a témát az életemből teljesen, és nem várni további éveket a semmire.
Csak nyugodtan írjanak nekik, épp ezért nem állok be én is a sorba 101.-nek. Nem úgy vártam, hogy jaj mikor csenget már be az ajtón, hanem hátha. Ha lesz lesz, ha nem, akkor nem alapon.
Na hát... Nagyon ügyes vagy, meg is dicsérlek már érte, hogy ezt mindet elérted, mert ezt várod már mióta. :)) Te valami szuper srác vagy, hogy 20 évesen már szakmád is van, már az üzletvezetőivel(?) is végzel, dolgozol is, autó is van, nem beszélve a barátnőről... Húúú. Az érettségit is még külön kiemelni 2019-ben... :)))
Nekem is lesz saját kocsim ne aggódj, a nőket meg meghagyom neked, úgyis annyira meg lobbizol itt értük. :)
Nem kell meg hagyni nekem mert van sajatom....
És igen 2019-ben érettségi kiemelem mert anno 40-en kezdtünk és 15-en végeztünk
Verseny van de mivel itt vagy gyakorin tisztában vagy azzal hogy sok olyan ember van aki nap mint nap ki írja “miert nincs barátnőm 28-29 eves vagyok van munkám karrierem csak fiatalon nem kezdtem el és meg szuz vagyok” kérdéseket....
Ahogy írtam van egy fajta verseny de valakiert qurvára meg éri!
De valakiert meg nem :D jol kell választani és akkor meg a munkádra is jobban tudsz figyelni meg teljesíteni
A férfi azert olyan hogy ha egyedül van akkor képes magat elhagyni ez abban is megnyilvanulgat ha bemegy dolgozni de munkán kivul meg nem megy sehova nem csinál semmit!
Köszi szépen a biztatást! :)
Ja, látok olyanokat itt bőven. Szerencse, hogy a szüzesség már nem téma nálam.
Ezt elhiszem, hogy jobb a kedve az embernek, jobban teljesít suliban is, munkahelyen, akárhol, de anélkül is muszáj tudni élni és dolgozni.
Nagyon nem találtam meg azt, akiért érdemes küzdeni, de honnan tudjuk, lehet, hogy nem is tudnék senkiért, mert akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülnék.
Jó de a nőknek a szájába repül a sült galamb? Igen sőt sült galambok repülnek a szájába és ő csak kiválasztja hogy melyik kell neki.
Egy nőnek miért nem kell küzdenie? Miért csak a férfiaknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!