Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme várnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várnom?

Figyelt kérdés
Volt egy 4 évig tartó kapcsolatom.Nagyon szeretem ezt a lányt,ő a mindenem.Én 28 éves vagyok,ő 21.Amikor összejöttünk,ő nagyon kedves volt,megadott mindent amiben egy kapcsolatra szükség van.Teltek a hónapok és szépen lassan leengedett részéről a dolog.Már nem jött ùgy le elém,kevesebbet kommunikáló,de én ettől még többet adtam neki.Telt az idő,elmentünk sok helyre kirándulni,össze is költöztünk,alakulhatott a dolog,de mindig ott motoszkált bennem,hogy elég egyoldalú a dolog.A szülinapomra nem kaptam tortát pl.de én mindig csináltattam neki szép,egyedi tortákat. Ha ki voltam akadva valamiért,nem vigasztalt,egyből "ne sajnaltasd magad" szöveggel jött,de mindezek ellenére imádtam.Ma egy éve,hogy megkértem a kezét,de igazából nem lelkesedett annyira érte,mégis igent mondott.A gyűrűt alig hordta,amikor rakerdeztem annyit mondott,hogy túl drága hozzá,hogy hordja.Sajnos 1 hónappal ezelőtt szünetet kért,majd 1 hétre rá elhagyott,az évforduló előtt 2 héttel.Azt mondta jó neki egyedül, most szingli...aztán pár napra rá kiderült, hogy egy 40 éves hapsival van együtt,akit 2 hete ismert meg,mert tanfolyamra járnak,ahova én ìrattam be,ott ismerte meg ezt az embert.Mindig azt mondja,hogy ő most boldog...nem akar visszajönni,elvan.Meztelen képet is küldözgetett már ennek az embernek,amin nagyon ledöbbentem.Nem akar velem kommunikálni,teljesen kizárt az életéből...1 hónapja még "szeretlek életem" stb.Fogalmam sincs mit tegyek,még mindig várnék rá,hátha visszajön,de azt is ìrta nekem,hogy ne szeressem,mert csak nekem lesz rossz.Mindig mindent együtt oldottunk meg az évek alatt, együtt aludtunk,elvoltunk.Azt mondta,pórázon tartottam,nem bírta velem már,mert sok dologért szóltam.(pl miért nem hordja a gyűrűt,vagy pl.én elkisértem helyekre ha megkért,fordítva nem működött).
máj. 23. 09:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
csak az a gond hogy 4 eved nent el rá ne adj neki több időt.
máj. 23. 09:59
 12/35 A kérdező kommentje:
Folyamatosan keresem magamban a hibákat,hogy valóban én rontottam-e el mindent vagy sem,mert állìtása szerint igen.Én inkább úgy gondolnám,hogy mindketten hibáztunk dolgokban és beszélni kellett volna.Bár az,hogy összejött ezzel az emberrel rögtön miután kidobott...ez érdekes.Egyik pillanatban azt írta,hogy egyedül van,5 perccel később azt hogy vele van.Szerintem maga se tudja ezt.Eddig sosem mozdult ki,alig ismert pàr embert és most kiszabadult Pestre új emberek közé.
máj. 23. 10:30
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Basszus nyugodj már meg kicsit.

Olvasd már vissza magad, mi ez a kétségbeesett vergődés olyan nő után akinek úgy érzed te megtettél mindent, ő meg cserebe semmit?

Kicsit higgadj le, elhagyott amint megismert mást, nem volt ez nagy szerelem.

De ha ilyen rendes vagy ahogy leírod akkor hamar találsz magadnak olyat aki megbecsül. Inkább erre koncentrálj.

máj. 23. 10:37
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Szívd fel magadat ember!

17 éves gyerekkel jöttél össze 4 évet veled volt, nem történt semmi más, mint rádunt, jött az új kolbi ráugrott, valahol érthető reakció őt se lehet hibáztatni! Mégis mit vártál, hogy 17 éves korától veled volt,te meg már eljegyezted, majd a gyűrűddel foglalttá pecsételed, amit rá is erőszakoltál hogy hordja, és összeházasodsz egy 21 éves szintúgy gyerekkel, meg veled marad majd életed végéig?

Fiatal még élni szeretne, a ti korotoknál igenis nagy a korkülönbség, hagyjál neki béken, fogadd el, hogy még élni szeretne ez a kislány! Kialakult személyisége sincs meg még annyira fiatal!

Ha most jöttetek volna össze hogy 21 éves azt mondom csak csak, de így hogy gyerek fejjel jött veled össze, ne csodálkozz, hogy nem akarja melléd kötni magát!

máj. 23. 10:49
 15/35 A kérdező kommentje:
Én értem ezeket a dolgokat,de sosem élt olyan életet,ami kicsapongò lett volna.Hazament és csak sorozatozott,semmi mást nem csinált.Nem is gondoltam volna, hogy ő ilyen lesz majd egy ilyen közeg miatt.Az előző munkahelyén teljesen oké volt,hazajött és főzött is nekem,várt haza.
máj. 23. 11:10
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
14-es jól összefoglalta, nem akar téged, egyértelmű. Hiába próbálod védeni, hogy régen ilyen kedves volt, meg olyan szerelmes, az elmúlt. Hagyd békén! Tudom, fáj és őrlődsz, de túl kell lépned!
máj. 23. 11:38
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

15-ös kérdező mi vagy te az apja, hogy azzal foglalkozz hol bulizik, meddig marad fent este meg kicsapong? Mi közöd van hozzá mit csinál? 21 éves már nem kis gyerek, azt csinál amit akar! Szánalmas vagy, hogy ennyire a megszállotja vagy! Hagyj neki békén!

Ne várj rá! Hozzad biztos nem fog visszamenni! Újdonságra vágyik, a gyerek múltját lezárta, új embereket szeretne az életébe engedni! Lépj tovább!

máj. 23. 11:45
 18/35 A kérdező kommentje:
Az apukája meghalt évekkel ezelőtt és valamilyen személyiségzavara is van neki,csak féltem,hogy butaságot fog csinálni...eddig tudtam rá vigyázni.
máj. 23. 11:48
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te dolgod "vigyazni rá", bár a te szemszögedből ez inkább kontrollálás ahogy írsz, nem csodálom, hogy kirepített! Neked az a kucsapongás, hogy 9 helyett 11kor alszik, meg nem otthon ül veled, hanem "felkerült Pestre új emberek közé". Hadd élje már 21 évesen az életét! Úgy elnyomhattad szerencsétlent, melletted sehova sem mehetett volna! Jól tette, hogy kidobott, most se hagyod békén és vele foglalkozol mit mikor kivel csinál.
máj. 23. 12:04
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
18. Ezzel a válasszal mondjuk elarultad magad. Nem csoda, hogy elmenekült.
máj. 23. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!