Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm időt kér hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm időt kér hogy átgondolja mit is szeretne. Van értelme várnom rá?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy kapcsolatom még elég friss a dolog, és összezavarodtam..

Sosem kedveltem a flancos, pláza cicákat, az érdekembereket.

Mindig olyan lányra vágytam aki nem cigizik, nem drogozik, nem piál, nem a durva fiúkban keresi a boldogságot, aki figyel rám, akivel tervezhetek, akivel egyáltalán nem kell veszekednem.

Sosem veszekedtünk, pont hogy az a fajta vagyok aki kerüli a veszekedést kiabálást nekem ez nem tartozik az élet részéhez. Nem függünk a facebooktól, a mai világban ez is egy jó pont.

A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, én az a típus vagyok aki nyugodt és szeretne mindent megadni a szerelmének, tényleg hiszek még a régi szokásokban, mindennek megvan a maga ideje és a helye. Szeretném ha ez a kapcsolat több is lehetne mint egy fellángolás de úgy érzem el fogom veszíteni.

A lány időt kért tőlem, hogy átgondolja a dolgokat. Ő még szűz ahogyan én is, és én az a fajta vagyok aki az elsőt szűz lánnyal szeretné, és nálam nem minden a sex mint a legtöbb embernél.

Én tényleg nem vágyok semmi másra, minthogy boldognak lássam azt akit majd mellettem szeretnék tudni. Nekem a szerelem az azt jelenti, hogy minden helyzetben ő az első és az ő boldogsága nekem a legfontosabb, mert ha ő boldog akkor én is az vagyok.

Ha vele vagyok mindig mosolygok és újra van kedvem az élethez, és ez kölcsönös.

Ő azt mondja imádja a külsőmet, és a személyiségemet is. Tényleg össze vagyok zavarodva.

Utolsó beszélgetésünkből néhány részlet:

"Tudod Picim épp ez a baj, hogy én sem tudom mi lenne a helyes. Nem akarom hogy úgy érezd magad mellett mint egy fiú akit nem szeretnek, aki a teljes szívét nyújtja viszont nem kap eleget. Számomra nagyon fontos szereplője lettél az életemnek, egyszerűen fáj arra gondolni hogy elveszíthetlek mégis úgy érzem az lenne a legjobb, hogyha elengednélek. De egy dolgot kérek tőled viszont ezt úgy kérem tőled mintha az utolsó dolog lenne amit mondhatnék neked. Kérlek kincsem légy nyitott! Ne zárkózz el a világ elől. Olyan de olyan értékes ember vagy mint amilyet nem látott még a Föld. Csak ezt merd megmutatni az embereknek is.

Szeretlek tudod jól, ezzel mindig is tisztában kell lenned. Te vagy az a fiú akivel elsőnek voltam moziban, akivel elsőnek jártam kézen fogva, akivel elsőnek csókolóztam és akit elsőnek igazán szerettem, úgy igazán szerelemből.

Ezért is vagyok kételyek között"

Egy kapcsolathoz két ember szükséges, ha nincs szerintetek se értelme akkor elengedem.

2016. júl. 11. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te az én második exemmel jársz? (csaont ilyen a stílusa)

Amúgy sajnos, nem akarlak megbántai, de most vagy

1.Talált nálad jobbat, de nem akar megbántani. Tipikus "koptató dumák" vannak az írásában.

2016. júl. 11. 12:56
 2/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ennek a kapcsolatnak van-e értelme tovább, mert nem értem min szenvedtek. Amíg ez nem tiszta addig tanácsot sem tudok igazán adni.
2016. júl. 11. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én volt már olyan, hogy azt mondtam a másiknak hogy "időt kérek".

De ekkor már tudtam hogy később sem folytatnám vele. Csak nem volt meg a szívem és a bátorságom hogy akkor ott helyben szakítsak vele. Ha valaki átgondolási időt kér, akkor nem akar igazán veled lenni, csak nehéz rászánnia magát az elválásra is

2016. júl. 11. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Neki ez az első komoly kapcsolata.
2016. júl. 11. 13:00
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
70%

Gyengéden kib_sz_tt téged a kukába.

A helyzet az, h ilyenkor max 7napra rá valakivel kamatyolnak az ilyen lányok.

Fiatal vagy te még ahhoz, h ilyen libsik miatt aggódj!

26/F

2016. júl. 11. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Ahhoz, hogy ebben a helyzetben tanácsot lehessen adni, többet kellene tudni a kettőtök kapcsolatáról.

Viszont a levelét szó szerint bemásolni ide nem tisztességes. Még akkor sem, ha névtelenül tetted. Ezzel akaratlanul is kiadod őt. Ez a kettőtök dolga, túl intim ahhoz, hogy felrakd a netre.

2016. júl. 11. 13:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, lezártam magamban ezt az egészet. Majd jön jobb aki értékel engem.
2016. júl. 11. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora bullshitet amit ez a csaj nyomat szerencsére már régen láttam.
2016. júl. 11. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
tervezz tovább
2016. júl. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!