Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megbántam a szakítást, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam a szakítást, van értelme újrakezdeni?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, pár napja vetettem véget az 5 éves kapcsolatomnak. Úgy gondoltam, hogy bármennyire szeretem, de nem tudjuk a problémákat megoldani. De egyszerűen eszeveszetten hiányzik, nem alszom, alig eszem miatta. Keresni nem merem, mert szégyellem magam, hogy ennyire megbántottam. Van valakinek tapasztalata ilyesmiben? Ahol történt szakítás és újrakezdték, működött, sikerült a problémákat megoldani? A válaszokat előre is köszönöm.

2016. ápr. 21. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
*tapstapstaps*
2016. ápr. 21. 19:13
 2/8 90-ben született F.. ***** válasza:
61%

Két kapcsolatban próbáltam meg az újrakezdést.

Egyszer fiatalon (17 évesen): 1 hónapig bírtuk együtt újrakezdés után és ugyanott tartottunk, mint szakítás előtt

Másodjára 23 évesen. 2 év után szakítottunk, majd újra összejöttünk (1 hét után) és egy évet még együtt voltunk.

Nem érte meg. Az emberek nem változnak meg alapjaiban. Amik korábban problémák voltak, azok ideig-óráig megoldódtak (amíg az ember erőltetve odafigyelt rá), majd újra veszekedésekhez vezettek. Pár hónapig tényleg jobb volt, de aztán még rosszabb lett, mint előtte volt.

Soha nem kezdenék már újra kapcsolatot. Ami egyszer elromlott, az nem fog megjavulni.

2016. ápr. 21. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 5 év után azért ő is hasonlóan üresnek érzi most magát, és elveszettnek, és szerintem nagyon örülne ha megkeresnéd....

egy próbát megér. legfeljebb elküld a fenébe....de egy öt éves kapcsolat szerintem megér egy próbát...

2016. ápr. 21. 19:35
 4/8 90-ben született F.. ***** válasza:

Azt azért nézd meg, hogy 19 voltál a kapcsolat elején. Még gyerek. Most 24 éves vagy, kvázi már felnőtt (persze ez nincs életkorba vésve, de azért 24 éves korára az ember remélhetőleg már eléggé közel áll a felnőttséghez).

Sokat változtál te is és ő is magatoktól. Ezért is lehettek a végén a problémák, mert már nem ugyanazok voltatok, akik az elején. Nem ugyanaz volt a fontos. Nem tetszett már a másik viselkedése, etc.

Azért ne keresd fel újra, mert "hú 5 év". Gondold végig a problémákat, amik a szakításhoz vezettek. Tényleg úgy érzed, hogy megtudjátok őket oldani?

2016. ápr. 21. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem sikerült a problémákat megoldani, de újra és újra nekifutunk, nem bírjuk együtt, egymás nélkül se. Gyászold meg egyszer és engedd el, hidd el, az a bölcsebb. Mi nem tudom meddig pusztítjuk magunkat, egymást még.
2016. ápr. 21. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Exem is 24 volt, amikor szakítottunk, szintén 5 év kapcsolat után. Igaz mi nem mostanában szakítottunk, de azért az 5 év mégis csak 5 év, benne marad az emberben. Én annak is örülnék, ha csak barátként megkeresne, és újra beszélnénk pár szót.

Szerintem ahhoz, hogy az ember meg tudjon változni, nem elég pár nap. A problémák ugyanúgy elő fognak jönni egy idő után. Pl én már elég régóta egyedül vagyok, mert nem kerestem senkit, de érzem is magamon, hogy kellett eza kis magány, hogy magamra találjak, átértékeljem a dolgaimat, és változzak.

Lehet, hogy most nagyon hiányzik a barátod, de próbálj ésszerűen gondolkodni. Tudtok szerinted a problémákon változtatni? Ha igen, akkor keresd meg, ha nem, akkor lépj tovább.

30F

2016. ápr. 21. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Fontos az ok,amiért szakítottál,nyilván nem véletlen.

Én azt mondom, idővel jobb lesz.

Foglald el magad,sportolj, bulizz.

Ilyenkor az egyedüllét nem szerencsés.

2016. ápr. 22. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanilyen helyzetben voltam, 5 éves kapcsolat után nem láttam kiutat, véget vetetettem a dolognak, hazaköltöztem. Nagyon hiányzott, és csomó hibáját hirtelen nem éreztem akkora gondnak, hogy ne lehetne megoldani. Az elköltözés napján már megkerestem, és ő hasonlóan érzett, 1 hónap után visszaköltöztem, és újra kezdtük. 2 hétig volt minden szuper, aztán ugyanolyan kétségek között voltam. Végül rájöttem, hogy ez menthetetlen, és végleg lezártam, ennek már fél éve, boldog vagyok, és sajnálom, hogy nem előbb tudtam meglépni. Nem tudom, nálatok mik a problémák, ha gondolod, nyugodtan írj privátot.

25L

2016. ápr. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!