Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdeni? . Van értelme?
Egy 10 hónapos kapcsolatomnak lett vége novemberben...igen, csak 10 hónap de nekem ő volt az akit eltudtam(-nék) volna képzelni életem végéig...Minden olyan tökéletes volt, legalábbis annak tűnt. Építő kapcsolat volt, talált a gondolkodásmódunk, tevékenységeink...stb. Juliúsban megcsalt. Augusztusban megtudtam...(én vak..) de nem szakítottam. Tudta, hogy én vagyok az aki jobban szereti a másikat. Aztán felkerültem Kolozsvárra...naívan azt hittem, hogy együtt maradunk...persze, nem így lett. Nem keresett... November közepe fele lett vége igazán...ha én ne akarjam annyira, talán még hamarabb. Most néha ír olyan smseket, hogy hiányzom és bár visszacsinálhatná az egészet. Tönkretette, tudja. Hiányzik....ragaszkodó típus vagyok.
A szüleim sosem bírták...mégis a másik felemet láttam benne, csak benne. Most mindenkiben őt keresem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!