Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik törlik az exüket facebookról? Mi értelme törölni azt, akivel évekig együtt voltál?
szerintem nagyon gyerekes..
engem is letörölt az egyik exem szakítás után. nem értetem akkor sem. erre most hallom vissza, hogy az utánam következő barátnőjét is törölte közvetlenül a szakítás után. miért? szerintetek ez mire jó?
ha nem akarom látni a másik bejegyzéseit, hát elrejtem a falamról .ha nem akarok tőle üzenetet fogadni, akkor beállítom. na de letörölni? amikor évekig az életed része volt? nekem ez magas, kérlek adjon választ olyan, aki már csinált ilyen.
amúgy boldog párkapcsolatban élek évek óta azóta. de nem tudom elképzelni,hogy ha szakítanánk, akkor letöröljem a páromat
Nekem az van felvéve facebookon aki a barátom.
Ha úgy megyunk szét a nőmmel , hogy roszban maradunk, tehát nem vagyunk barátok akkor letörlöm.
De nem tudom, valahogy engem nem izgat ennxire ez a facebook :D
hogy felejteni tudjon.
attol h nem latja a bejegyzeseid mert ugy allitja be a facen még ránézhet az adatlapodra többször is egy nap.
Ez egy kényszermegoldás: elfogadni h vége.
gyerekes szerintem is, de mindenki maga donti el, hogy melyik a kényelmesebb sajat maganak.
aztan lehet h mindig nézeget, csak te nem tudsz rola.:)
" na de letörölni? amikor évekig az életed része volt?"
VOLT, itt ezen van a hangsúly: VOLT. Akkor te miért tartod ezt olyan "fontosnak" hogyha szerinted nincs jelentősege? Zavar talán mégis h letörölt? Igen ugy tűnik, mert felhoztad. Az neked miért jobb h továbbra is ismerősök vagytok? Lehet h neked felüdülést jelentett a szakitast v nem is szerelem volt részedről csak jó volt vele azt meguntad. Az mennyivel oszt szoroz h törölt? semmivel, max azt látják h kevesebb ismerősöd van mint egy éve.
Letiltottam,ert folyton felkeresett, és zaklatott a hülyeségeivel. Volt hogy mindenféle hülye kifogással írt rám, és gyakorlatilag kifaggatott, majd amint megtudta hogy még nincs senkim, elkezdett áradozni az új szerelméről, aki egyébként egy régi barátja volt akire elvileg ránézni sem bírt, de amint szakítottunk , hirtelen szerelmes lett belé teljesen véletlenül...
Hiába mondtam neki hogy engem nem érdekel, csak írta tovább és közben elhordott mindennek... Az ilyen hülyékkel nem lehet mit kezdeni. Le kell tiltani, és boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!