Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról, akik törlik az exüket facebookról? Mi értelme törölni azt, akivel évekig együtt voltál?
szerintem nagyon gyerekes..
engem is letörölt az egyik exem szakítás után. nem értetem akkor sem. erre most hallom vissza, hogy az utánam következő barátnőjét is törölte közvetlenül a szakítás után. miért? szerintetek ez mire jó?
ha nem akarom látni a másik bejegyzéseit, hát elrejtem a falamról .ha nem akarok tőle üzenetet fogadni, akkor beállítom. na de letörölni? amikor évekig az életed része volt? nekem ez magas, kérlek adjon választ olyan, aki már csinált ilyen.
amúgy boldog párkapcsolatban élek évek óta azóta. de nem tudom elképzelni,hogy ha szakítanánk, akkor letöröljem a páromat
"ha nem akarom látni a másik bejegyzéseit, hát elrejtem a falamról .ha nem akarok tőle üzenetet fogadni, akkor beállítom."
Na, pont ez az. Ha már ennyire nem akarok az illetőtől semmit, akkor mégis mi a francnak hagynám az ismerőseim között? Kinőttem már a "minél több ismerősöm van, annál menőbb vagyok" korból. Én is kérdezhetném, hogy mi értelme az olyan ismerősöknek, akik hidegen hagynak és nem szándékozok velük kapcsolatba lépni, és azt se szeretném, hogy ők kapcsolatba lépjenek velem.
"ha nem akarom látni a másik bejegyzéseit, hát elrejtem a falamról .ha nem akarok tőle üzenetet fogadni, akkor beállítom."
Szerintem ez a gyerekes! Minek van valaki a Facebook ismerőseid között, akiről tudomást sem akarsz szerezni, beszélni sem akarsz vele soha az életben; gyakorlatilag teljesen idegenként kezeled? Csak azért, hogy egyel nagyobb legyen a Facebook barátok száma és lehessen villogni az ismerősök előtt, hogy neked milyen sok embert ismersz? Ez legfeljebb a tiniknél menő, a felnőtteknél már inkább szánalmas.
Engem egy volt csajom törölt közvetlenül a szakításunk után, amíg vonatoztam hazafelé, de ez nekem is nagyon megfelelt.
Később többször próbálta felvenni velem a kapcsolatot, de nem reagáltam rá, végül tiltottam is.
Nincs is ezzel semmi gond.
Az ex mindig is csak egy árny a múltból, legalábbis nekem. Sose akarnék velük semmiféle kapcsolatot tartani, így evidens, hogy törlöm.
Nem érdekel a múlt meg az általad felsorolt szentimentális fasxságok...
szóval letiltod a főoldalról és letiltod, hogy véletlenül se tudjon üzenetet írni. értem. akkor minek is vagytok ismerősök?
én pl nem töröltem le az exeimet (volt aki letörölt, de az se izgat) van olyan, akivel néha beszélek, van olyan, aki félévente rám ír egy hülyeség miatt, de olyan is, akivel semmit nem beszélünk, csak ott van és kész.
de ennek ellenére megértem ha valaki letörli, nekem is bőven lett volna rá okom, hogy olyat töröljek le akivel évekig együtt voltam. de nem vagyok ennyire belebyzulva a facebookba, ha ott van ott van, ha nem, hát akkor ez van. :D úgyis azzal beszélek aki fontos, és kész.
viszont ha valaki nem törli le az exét, csak az összes létező módon letiltja, na az nem fér a fejembe :D
Mert nem tartjuk a kapcsolatot, és mert nem érdekel mi van vele. Miért kéne megtartanom? Nekem az a logikus, hogy törlöm.
Nem értem ez miért gyerekes. Amúgy nem érdekel ki mit gondol az fb-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!