Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetünk együtt, pedig kötődünk egymáshoz, van
így értelme társat keresni, hogy mindenkiben csak őt
keresném, mert ő testesíti meg a számomra tökéletes
társat eddigi tapasztalataim alapján?
1/11 A kérdező kommentje:
Miért nem lehettek együtt? Ez a kérdés.
2016. márc. 10. 12:52
Ha érzelmi kötődés van, a többi részlet kérdés, nem, felesleges keresgélni társat, megtaláltad, érzelmileg a tàrsaddá tetted. Ha viszonozza, előbb utóbb testileg is valami történni fog, ennek nincs jelentősége. Ez a felpróbálom, aztàn dumálhatunk elv, nem mindig jön be. A párod a barátod is, sőt itt indul be a mélyebb kémia is hosszú távon, és csak utána alakul ki a jó szex.N
2016. márc. 10. 13:01
Én is ezt hittem, majdnem összejöttem egy csajjal, de közbejöttek dolgok, közben elveszítettem, de a kapcsolatot tartottuk, 2 éven át szenvedtem, mert azt hittem, ő a tökély, aztán váratlanul találkoztam egy teljesen más csajjal, akibe első látásra szerelmes lettem... Azóta is vele vagyok, a régi nagy suerelmem meg már nem is értem, mi tetszett rajta....
2016. márc. 10. 13:14
4-es vagyok, csak a saját példámat írtam le, mi először jóban lettünk nagyon, utána jöttünk össze, a vonzalom meg volt kezdettől, külső okok miatt sokáig nem történt semmi. Van ilyen sztori.
2016. márc. 10. 13:32
6/11 A kérdező kommentje:
Ő nem független, akkor lett valakije, amikor megismertem. Eleinte nem is beszélgettünk, csak aztán változtak dolgok, lehetőségünk lett jobban megismerni egymást, mindketten 30-asok vagyunk, ő is már le akar cövekelni. Soha senki nem volt még velem ilyen, mint ő, és nekem ez kell. Ő sem viselkedik így mással, mint velem. Mostanában már azzal sem, aki azóta a párja, és a párja egyébként a háta mögött mással flörtölget úgy, ahogy vele az elején. Mégis közös hosszú távú beruházásaik vannak. Mindezek ellenére. Nem lehetünk együtt, de úgy viselkedik velem, mint egy olyan emberrel, akit a társának tekint valaki. Nem játssza meg magát, törődik velem, érdeklődik, zavarban van, tisztel, kedvel, figyelmes, ösztönöz, meglepően sokat tud rólam.
Későn találkoztunk.
Mióta tart? Te a férfi vagy a nő vagy?
2016. márc. 10. 13:43
8/11 A kérdező kommentje:
Több, mint 3 éve ismerem, de kb. 2 éve kezdtük jobban megismerni egymást, akkor lettek alkalmak erre, és kb. az elmúlt egy évben viselkedik velem kiemeltebben.
9/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, és mindig az volt az elvem, hogy egy kapcsolatba nem taposunk bele.
És őt kérdezted erről, hogy mit érez? Mert lehet, hogy számára csak egy nagyon jó barát vagy, és semmi több. :/
2016. márc. 10. 14:49
Kapcsolódó kérdések: