Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, mi értelme van pusztán a pénze miatt együtt lenni valakivel?!
Egyszerűen nem értem azokat az egyéneket,akik kifejezetten pénzes pasikra/nőkre hajtanak!Szerintem felháborító!!
Hát nem jobb érzés,ha te saját magad küzdesz meg a vagyonodért?!Azok az emberek,akik ilyet csinálnak,nem érzik magukat egy értéktelen féregnek??
Meg az miért jó nektek,hogyha a párotok gazdag?Attól,hogy a barátodnak/barátnődnek van Mercedese,attól még neked nem lesz!!Az az övé,nem a tiéd,tehát miért jó neked?
És ha egyszer megun ez a pénzes illető,akkor mi lesz?Hát mehetsz vissza a nyomorba!
Nekem is van pénzem bőven,de én nem tartanék el egy nőt sem!!Úgy vagyok vele,hogy aki nem dolgozik,az ne is egyen!
Erre mondják, hogy megéri, főleg anyagi okokból.
Nem feltétlenül vennéd észre, mert más téren ezek a nők nagyon odaadóak szoktak lenni a látszat fenntartása érdekében.
Este olyan vákummal szopna, hogy a szemed helyet cserél a manduláddal szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!