Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek, mi értelme van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, mi értelme van pusztán a pénze miatt együtt lenni valakivel?!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem azokat az egyéneket,akik kifejezetten pénzes pasikra/nőkre hajtanak!Szerintem felháborító!!

Hát nem jobb érzés,ha te saját magad küzdesz meg a vagyonodért?!Azok az emberek,akik ilyet csinálnak,nem érzik magukat egy értéktelen féregnek??

Meg az miért jó nektek,hogyha a párotok gazdag?Attól,hogy a barátodnak/barátnődnek van Mercedese,attól még neked nem lesz!!Az az övé,nem a tiéd,tehát miért jó neked?

És ha egyszer megun ez a pénzes illető,akkor mi lesz?Hát mehetsz vissza a nyomorba!

Nekem is van pénzem bőven,de én nem tartanék el egy nőt sem!!Úgy vagyok vele,hogy aki nem dolgozik,az ne is egyen!

2012. máj. 6. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Akik a pénzért vannak együtt,azoknál hidd el, hogy övüké lesz a Mercedesz,mert megvetetik maguknak és a nevükre iratják :D vagy épp a lakást is.
2012. máj. 6. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát tudod mikor költenék én annyit bárkire is!!Meg nem vennék el egy olyan lotyót,aki a pénzemre megy...Ezt észre lehet venni.
2012. máj. 6. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy megéri, főleg anyagi okokból.

Nem feltétlenül vennéd észre, mert más téren ezek a nők nagyon odaadóak szoktak lenni a látszat fenntartása érdekében.

Este olyan vákummal szopna, hogy a szemed helyet cserél a manduláddal szvsz.

2012. máj. 6. 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Szexel engem nem lehet lekenyerezni...
2012. máj. 6. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De ez téged ne bántson, nem a te pénzedet költik. Sosem kéne senki a pénzéért, de ilyeneken én nem igazán tudok felháborodni. Nekik jó így, nem ártanak vele senkinek. Annak sem akinek a pénzét költik, hiszen mint mondtad észre lehet azt venni ha valaki csak a pénzre hajt. Nyilván azok is észreveszik. Ők ellátnak valakit minden földi jóval, cserébe elveszik ami kell nekik. Két ember magánügye. Ekkora erővel azon is lehet háborogni, hogy mi értelme van vagyonokért prostit tartani. A másik oldalt sem kell félteni, nem csak a nagyravágyó pénzéhes, lusta pasik/nők vannak benne a játékban. Mi értelme van együtt lenni olyannal, aki csak a pénzemért van velem?
2012. máj. 6. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha még téged sexxel nem tudtak lekenyerezni, hát akkor nem volt még részed jó sexben:D
2012. máj. 7. 08:13
 7/7 karcsi22 válasza:
Ha egy nobe te bele szeretsz es az a no csak a penzedre hajt es te ezt nem veszed eszre, akkor te lehetsz akar milyen dorzsolt csavo neked game over :)
2012. máj. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!