Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek ertelme?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal.. Szeretjük egymást,sose vert meg,utazik le hozzám 130kmert..de egyszerűen mindig összekapunk valami hülyeségen.. Ez megy egy éve kb.. Úgy érzem nem tudom vele megtalálni a közös hangot. Szerintem akik sokat veszekednek,azok nem illenek össze.. 19/L2016. máj. 27. 17:37
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlen így van. Utánna mindig szent a béke nem? Mi is sokat szoktunk vitázni de még is együtt vagyunk és mindig kibékülünk.
2/3 anonim válasza:
Sose vert meg,ez nem alap??? Nem,nincs ertelme.Majd jon olyan akivel meg az osszhang is meg van.
3/3 anonim válasza:
Ha ennyire nincs meg az összhang, és caak marjátok egymást, akkor valóban nincs értelme. Persze, azért fontos lenne tudni, min veszekedtek, lehet kommunikációs gond is. De az írásodból nekem az jön le, hogy nem igazán akarod már ezt a kapcsolatot. Úgy pedig felesleges erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!