Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van, van ennek értelme?
Egy csajjal ismerkedek, ő 24 én 27. Minden volt már, csak éppen még szex nem. Nagyjából háromszor vagy négyszer találkoztunk. Jól alakul, kívánjuk egymást, de nem akar továbblépni, meg állandóan dolgozik, most meg még tanul is valamit mellette.
Szal' ez van, ennek még örülök is, mert okosabb lesz, meg azt mondta kell a pénz is, oké, csak mi lesz a magánélettel és velem, velünk?
Most már jó lenne szexelni is, nem vagyok erőszakos meg nyomulós meg kapkodós, de ha már testileg is megvan a vonzódás, meg fogdosás is volt, akkor mire várunk?
Múltkor beteg volt, most elutazik a családjához stb. megint elmegy néhány nap, és nem is találkozunk.
Idegesít már a dolog, lehet nem illünk össze? Nekem testileg is nagyobb igényem van az együttlétre, de amúgy is, és nem tudom most mit várjak, mit ne, mikor lesz már végre valami normális intim együttlét, meg mikor foglalkozik végre többet velem és kevesebbet a mindennapi dolgokkal, munkával stb.
Vagy én akarok túl sokat? Vagy hagyjam, inkább szakítsunk, nem illünk össze?
Nem az, hogy dugni akarok, de voltunk már kettesben, és elég jól rámmászott, és ha nem ott vagyunk ahol vagyunk, akkor szex is lett volna belőle.
Én nem is magát a szexet erőltetem meg siettetem, csak legyünk már együtt, ne féljen felhívni magához, nem akarom leteperni meg tudja is jól, hogy ilyen szempontból bízhat bennem, annyira már ismer. Nem a konkrét szex hiányzik, hanem, hogy egy intim közegben kettesben lehessünk. Ha nem akar konkrét szexet akkor nem lesz, csak ne egy kávézóba kelljen smárolnunk miközben a seggünkbe van 10 ember aki ott kajál vagy iszik, engem zavar, én kettesben lennék vele szívesebben. Ő sem tud úgy viselkedni ahogy szeretne, vagy ahogy legutóbb tudott, mikor rövid ideig tényleg kettesben voltunk.
4: soha életemben nem mondtam ki hogy "akkor most járunk?", na jó talán 14-15 éves koromban. Ne vicceljünk már, ez nem az óvoda, "járunk?" micsoda idióta egy kifejezés, sosem bírtam! Mit kell ezt kimondani? Keresem, programot szervezek vele, együtt akarok vele lenni, hiányzik stb stb. most miért kell ezért bántani? Ha nem akarna semmit, akkor már megmondta volna, nem csókolózna velem, nem simogatna, nem nyúlkálna stb.
Volt, hogy kocsival voltunk randizni és a kocsiban rámmászott, lehúzta a sliccem és a farkamat markolászta, én meg a bugyijában nyúlkáltam meg ujjaztam, amitől be is nedvesedett elég rendesen és élvezte is. Most akkor miért én vagyok a rossz mert kívánom, és szexre is vágyom már? meg miért lennék emiatt szemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!