Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme tovább várnom rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme tovább várnom rá?

Figyelt kérdés

Négy év után, néhány hónappal az esküvő előtt szakított velem a vőlegényem. Lényegében a nem megfelelő kommunikáción bukott a dolog, amihez hozzájárult egy korábbi házasság rossz tapasztalata és az ebből fakadó elköteleződési pánik is a részéről. Egy bő hónap távollét után, lenyugodva ezt sikerült alaposan átbeszélnünk, majd megpróbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. Sajnos nem tudott újra közel engedni magához, de úgy gondolom, hogy ehhez köze van a depressziónak vagy az ahhoz közeli állapotnak is, mely már a bonyodalom kezdete óta jelen volt, és melyet tényleges elköltözésem óta (6 hete) szakember segítségével próbál orvosolni. Elköltözésem napján könnyes, csókos búcsút vettünk, és azt mondta, hogy megkeres majd, ha sikerült összeszednie magát. Azóta néhányszor beszéltünk különböző egyéb okok miatt, legutóbb múlt héten, amikor azt mondta, hogy még mindig ugyanúgy érzi magát, mint elköltözésem napján, és csak elfojtja magában az érzéseket, nem tudja, hogy jól van-e ez így. Mondtam neki, hogy én is rosszul érzem magam, és hogy az is bánt, hogy egyedül akarta ezt megoldani, ezáltal elveszítettem a kapcsolatunkba vetett hitet. Ami egyrészt így is van, másrészt azt érzem, ha kicsit küzdene értem, vagy legalább is biztos lenne abban, hogy kellek neki, hogy akar engem, akkor látok még esélyt a folytatásra, mert iszonyatosan hiányzik.

Szerintetek mitévő legyek?

2020. júl. 24. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert ennek a férfinek már nem kellesz, csak gyáva megmondani a szemedbe.
2020. júl. 24. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem valami nagyon megbicsaklott a kommunikációban köztetek.

Itt már az a kérdés, hogy végülis akarjátok ti egymást ezek után második nekifutásra is?

Elég se veled, se nélkülednek tűnik a dolog most, ami nem jó, hogy így hintáztatjátok egymást.

Ha a völegény szakított, akkor egyértelmű a dolog. Miért loholsz utánna?

2020. júl. 24. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, bármi is az ok, ő nem tervez veled, lehet, hogy 1 év múlva majd úgy érzi alkalmas a normális kapcsolatra, addig ne várj rá.
2020. júl. 24. 21:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Próbálom elengedni, és nem is keresem, nem én kezdeményeztem legutóbb sem ezt a témát beszélgetésünk során, de amikor elmondta, hogy hogy van, és mit érez, még mindig elcsuklott a hangja, ebből gondolom, hogy valóban nincs jól, és nem csak gyávaságról van szó. Másrészt, úgy érzem, hogy nagyobb részt én rontottam el a dolgokat, melyek utána elindították a lavinát, ezért nem tudok nem reménykedni abban, hogy helyre hozható még, csak nem tudom, hogyan.
2020. júl. 24. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem, is hagyad. Ez a kapcsolat, már nem lesz a régi.

Ha, igazán szeretne, akkor beszélt volna a házasság előtt neked erről.

Szerintem, hanyagold. Ha, túl tette ezen magát, akkor úgy is keresni fog, hisz azt mondta. Egy darabig azt javaslom, hogy ne keresd.

2020. júl. 24. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tarts egy kis szünetet ne keresd, de légy nyitott kommunikációra vele. Hagyj időt neki, hogy letisztázza magában a dolgokat. Ha valóban a hiányodat fogja érezni és vágy ébred benne irántad akkor keresni fog egy idő múlva, lépéseket fog kezdeményezni az irányodba újra és fel fogja vetni neked az újrakezdés lehetőségét. Na én ekkor nyitnék felé a helyedben az újrakezdés felé.

Ha nem így történik, nem keres és nem ő hozza fel a dolgot, akkor szerintem nincs tovább, el kell engedni egymást és ezt a kapcsolatot.

2020. júl. 24. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!