Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy a párom ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy a párom ne unjon engem meg a gyereket vagy nincs így értelme együtt tovább?

Figyelt kérdés
Sokáig magàban élt, hamar elköltözött otthonról. Mikor megismertem sokat csavarogtunk akkor még jó volt, megtehettük. Azt hittem mikor már gyerek lesz ez abba marad. Persze szóltunk hármasban menni ide oda, de nem lehet napi szinten. Ő mindig vagy későn jön haza munkából mert még a haverjàval van vagy munka után hazajön enni aztán megint elmegy vagy haverja jön ide. Most meg azt mondta délután, hogy ő utálja a Karácsonyt mert itthon kell lenni, neki ez monoton, pedig ebédre mentünk nagyszülőkhöz, nem egész nap itthon voltunk. Egyszerűen un minket látom. Ezen még lehet javítani vagy veszett ügy?

2019. dec. 25. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Rájött, hogy elsiette...

Hány éves a gyerek?

2019. dec. 25. 20:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy 40 éves ember, nem huszon valamennyi.
2019. dec. 25. 20:49
 3/10 A kérdező kommentje:
A gyerek 3 éves.
2019. dec. 25. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen elég meggondolatlan....

Hamar megunta.

Nézd , le kell ülni szépen nyugodtan és megbeszélni, mond meg neki, hogy beszélnetek kell mert válaszokra van szükséged, szeretnéd ha megértené, hogy mi a problémád. Elmondod minden sérelmed.

1. ha már ekkor felháborodik vagy elhúz vagy halogatja vagy jajj fáradt vagyok....az már gáz akkor sz**arik rád..

2. ha sikerül leülni normálisan nyugodtan és megbeszélitek, akkor vársz arra, hogy mi fog történni és lesz e változás...ha nem lesz változás akkor elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy vele maradsz e még a hátralevő kb 30-40 évedben...

2019. dec. 25. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Eseteleg párterápia, vagy mediáció, pszichológus lehet, hogy tudna segíteni.
2019. dec. 25. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Már kétszer próbáltam megbeszélni de még ő háborodik fel, hogy ő dolgozó ember és szüksége van a kikapcsolódásra
2019. dec. 25. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen szinten telibe kakál, akkor miben olyan jó, hogy még mindig vele vagy? El nem tudom képzelni, hogy a gyerekkel itthon vagyok várom apukát ő meg állandóan lelép mondván ő keményen dolgozik. Ha ennyire nem tetszik neki az apuszerep megmondanám neki, hogy 2hetente hétvégén lehet gyakorolni. Egyáltalán hogy juthat oda egy kapcsolat, hogy nem tudjátok megbeszélni.
2019. dec. 25. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül lennék, minthogy az unott arcát nézzem. Nem szeret titeket eléggé az biztos.
2019. dec. 25. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs értelme együtt tovább.

Tapasztalat.

Soha s neki mellett sem fog megállapodni.

Állandó mehetnéke lesz, mindig kell neki az új inger.

2019. dec. 26. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahol ilyet láttam, az mind veszett ügy volt.

Nekem időseben lett kisebb gyerekem, hülye lettem volna egy percet is kihagyni!

2019. dec. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!