Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?
Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.
Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.
Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?
81 annyi, hogy te képes lennél ugyanolyan undorító módon bánni egy nővel, ahogyan vele tették.
Az embrió elvetetése tekintettel arra, hogy a nő testében van, csak és kizárólag az ő döntése.
Sajnálom a csajt, hogy pont egy ilyen defektest fogott ki magának.....én a helyében azonnal dobtalak volna.
Semmi közöd a sógornőmhöz. Példát hoztam fel arra, hogy lásd, ha egy nő terhes lesz, és úgy dönt kihordja és megtartja a gyereket, akkor meg is fogja.
Ez a nő döntése, kizárólag. Mert a magzat az ő testében van. Ennyi.
Te a fejed tetejére is állhatsz, akkor se fogja minden nő elvetetni a magzatot , azok közül akiket a későbbiekben esetleg felcsinálsz.
Most csak szerencséd volt.
Persze a nő meghallgathatja az álláspontodat, de a végső döntést ő hozza. Ez ilyen.
Majd ha te leszel terhes, te dönthetsz róla:) addig nem.
Egy nő sem kényszeríthető abortuszra, ha ő azt egyáltalán nem akarja, ahogy arra sem kényszeríthető, hogy megtartsa a gyerekét ha nem akarja.
Vagy elveteti vagy lemond róla
szülés után,jobb esetben kihelyezett inkubátorba teszi, örökbe adja, rosszabb esetben a gyerek a kukában végzi megfojtva/ agyonverve vagy hasonló.
85 személyeket nyilván nem tudunk felsorolni, de mivel jól láthatóan annyi agyad nincs, mint egy spermiumnak, simán teherbe ejthetsz később akár több nőt is.
Ha azt mondod, hogy abortusz, akkor sem lesz semmi, ha a nő nem akarja. De, van olyan, hogy nem. Tanuld meg, hogy nem mindig lesz az, amit te akarsz. Elvileg felnőtt vagy, nem? Illő volna levetkőzni a hisztis mindent azonnal akarok kisfiú énedet és néha gondolkozni. Most qrva nagy mákod volt, mert a nő nem akarta megtartani. De ha majd neadjisten lesz egy olyan, aki meg akarja tartani, meg is fogja, és te az ellen nem tehetsz semmit. Hisztikézhetsz, verheted a valagadat a földhöz, ha a csaj nemet mond az abortuszra, akkor így jártál....
Nem lesz ilyen.
Az abortusz meg ugyanannyira az én döntésem mint a nőé. Semmivel nincs több joga.
Ha azt mondod?😂😂😂 És ha nem megy abortuszra? Lelövöd? Megölöd a családját? Kivered belőle a gyereket? Elkábítod a csajt és lefizetsz egy orvost hogy kaparja ki? Vagy hogy tervezed kényszeríteni ?áruld már el!
De látom már hogy te csak trollkodsz, egy emberi lény aggyal ennyire nem lehet értetlen és hülye.
Ilyen nincs, ez nem egy rossz szappanopera. Nem. Nem kényszeríthetsz egy nőt sem abortuszra ha nem akarja. Mondhatsz amit akarsz.
Bár őszintén, a világ jobban járna, ha te inkább nem szaporodnál.
Napok óta szajkózzátok a gyerektartást meg a felelősséget.
Ez a lényeg: ha a felelősség az enyém, akkor döntési jogom is van.
Ha csak a nő döntése, akkor az a felelősség is csak az övé.
Ennyi.
90 megdugtad a csajt, vagy sem?
Igen? Akkor te is felelős vagy a terhességért.
Hogyan lehetne jogod beleszólni, ha....
1 nincs méhed
2 ebből kifolyólag nem te hordod ki a magzatot, nem te szülöd meg, illetve abortusz esetén nem belőled szedik ki, ami fizikailag és érzelmileg is eléggé megterhelő tud lenni.
3 nincs agyad sem.
Ha lenne, akkor nem tárgyiasítanád a nőt, aki eltűri, hogy kihasználod és lényegében parancsolgatni próbálsz neki. Szánalom, amit leművelsz. Remélem, csak egy buta kis troll vagy....de valszeg nincs akkora szerencséje a világnak és a hátán kell hordania egy ilyen gondolkozni nem képes, egoista ösztönlényt, mint amilyen td vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!