Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?
Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.
Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.
Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?
Ha nincs jogom beleszólni, akkor a nőnek nincs joga gyerektartáshoz, ezt meg te nem fogod fel.
Szernecse hogy téged nem is kell komolyan venni, mert a gyakorlatban nem úgy működnek a dologok ahogy te elképzeled. Lám, itt az én példám, vita nélkül meg vokt az abortusz🤗
Te a jogodat ott buktad el kérdező, hogy te nem védekeztél mikor megdugtad a csajt, és ama egyszerű tények miatt, hogy a magzat nem a te testedben volt.
A gyerektartáshoz meg nem a nőnek van joga, hanem a gyereknek, ha az anyja úgy dönt, hogy megszüli. És ha nem feketén dolgozol egész életedben, biztosítás, nyugdíj stb lehetősége nélkül, akkor be is fogják vasalni rajtad, ha az anya pert indít ellened, és kiderül ennek során, hogy valóban te csináltad fel.
Most persze megúsztad, de ez nem lesz mindig így.
92 védekezés nélkül dugtál, itt veszítettél el mindent. A 93-as jól írja, a gyerektartás nem a nőnek jár, hanem a gyereknek.
Igazad van, nem kell komolyan venni engem...ahogy téged sem. Kettőnk közt az a különbség, hogy engem komolyan lehet venni, téged nem.
Azért volt meg vita nélkül az abortusz, mert a nő úgy döntött, hogy nem akarja a magzatot, nem pedig azért mert te valaki hú de nagy akárkicsoda is vagy....
94 nem, mert egyszer fogsz találni olyan nőt, akinek több esze van, mint neked...bár az lenne a legjobb, ha egy nőt se találnál és tényleg inkább guminőkkel próbálkoznál. Hiszen téged úgy is csak az érdekel, hogy tudd hova dugni a kis pöcörődet. Az ilyennek mindegy, hogy mi, csak lyuk legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!