Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?

Figyelt kérdés

Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.

Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.

Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?

2024. ápr. 10. 16:48
 41/94 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen szánalmas pasikáktól mentsen meg az Isten mindenkit...
2024. ápr. 11. 03:12
 42/94 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy szándékosan hagyta ki a tablettát, vagy figyelmetlenség okozta , pl valamikor hányt és erre nem gondolt, vagy elfelejtette, vagy akármi más

Ha te nem akarsz gyereket, kutya kötelességed védekezni, akkor is ha úgy tudod, hogy a másik fél megteszi.

Amúgy a csaj helyében rég dobtalak volna, miután megvolt az abortusz. Ilyen felelőtlen gyökeret mint te még szexuális segédeszköznek sem tartanék a helyében. Nem csak hogy minden felelősséget hárítasz, de még neked is áll feljebb. Aki jogosan dobna mint macskát sz...rni az ő és nem te. Remélem egyszer megjön az esze.

2024. ápr. 11. 21:49
 43/94 anonim ***** válasza:
94%

" Fogamzásgátlót szedett, felfogtad?"

És te hogy védekeztél? Gyökér🤡

Persze úgy nyilván kényelmes a helyzet, hogy TE nem eshetsz teherbe és a halál p...csájába is elmenekülnél hogy ne kelljen megfizetned a saját felelőtlenségedért. 🤮🤮🤮🤮

Ne nevezd magad férfinak.

2024. ápr. 11. 21:55
 44/94 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tessék, itt egy általad normálisnak ítélhető válasz:

Ha egy pasinak van bármennyi esze is, egy ilyen szituációban, azaz felmerült benne a gondolat csírája is, hogy a nő szándékosan verte át mert teherbe akart esni, akkor ez az illető egy ilyen nőben soha többé nem bízna meg olyan szinten, hogy ezek után is lefeküdjön vele.

2024. ápr. 11. 22:02
 45/94 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként csak hogy tudd, a gyerektartást akkor is bevasalják rajtad, ha külföldre szöksz. Ha csak nem akarsz egész életedben feketén dolgozni, ez esetben viszont se biztosításod, se nyugdíjad se semmid nem lesz. Úgyhogy jól gondold meg kibe dugdosod a farkad védekezés nélkül. Nem biztos, hogy legközelebb megúszod azzal, hogy abortuszra megy a csaj.
2024. ápr. 11. 22:12
 46/94 A kérdező kommentje:

De milyen gyerektartástról beszéltek??

Valaki világosítson már fel, mert itt mintha csupa skizfrénnel társalognék...

2024. ápr. 12. 06:36
 47/94 anonim ***** válasza:
Olyanról,amit fizetni kell gyerek után. Te is beszéltél róla, szóval tudod.
2024. ápr. 12. 09:55
 48/94 anonim ***** válasza:

47# De nem született meg a baba, így ezekről kár is vitatkoznotok a kérdezővel.

Itt ha a nőnek lenne egy csöppnyi esze, ő zárná le ezt a dolgot ha már így alakult. Persze amúgy ő is hibás, mert alkalmi kapcsolatba eleve nem dugunk gumi nélkül, vagy ha már igen, akkor legalább szedte volna a gyógyszert rendesen.

A kérdező hozzáállása meg olyan amilyen, nem hiszem hogy bármit is jelentene neki a nő, mit is várunk??!

Az meg hogy folytassátok-e, kettőtökön múlik. Én nőként nem folytatnám, mondjuk belém se élvezhettél volna, így bármi lehet. 😅

2024. ápr. 12. 10:43
 49/94 anonim ***** válasza:

48, ez teljesen mindegy, az elveiről, a jelleméről van szó általa. Aminek meg köze van ahhoz, miért neki all feljebb...

Rendes(nek hitt) szedés mellett is lehet terhes valaki amúgy.

2024. ápr. 12. 10:57
 50/94 anonim ***** válasza:
100%

49# Én erre meg csak azt mondom nőként, hogy mivel ha baj van én leszek terhes és nem a pasi, nekem kell 110%-ban oda figyelni arra hogy ne essek teherbe, mert ezzel csakis én szívnám meg, nem a férfi.

Ez vonatkozik a gyógyszerszedésre, az óvszer használatra bármire.

Ettől függetlenül a kérdezőnek is van egy stílusa, ezért is írtam én nem folytatnám vele az biztos. :)

2024. ápr. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!