Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?

Figyelt kérdés

Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.

Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.

Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?

2024. ápr. 10. 16:48
 71/94 anonim ***** válasza:

68 azt leszámítva, hogy nem volt ott semmilyen baba... Azt leszámítva egyet értek veled.

Kérdező, amíg nem tudsz gondolkozni, és felelősséget vállalni a tetteidért... Mi lenne, ha addig max guminőbe raknád és nem igaziba?

Bár, ahogyan olvastam a kommentjeidet, szerinted a kettő közt nem lehet túl nagy különbség.

2024. ápr. 13. 11:30
 72/94 A kérdező kommentje:
Milyen gyerekvállalás hiúsult meg? Kinek állt egyáltalán szándékában a gyerekvállalás?
2024. ápr. 13. 13:36
 73/94 anonim ***** válasza:

,,De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, "

Te itt milyen gyerekrol beszélsz?

2024. ápr. 13. 15:10
 74/94 A kérdező kommentje:
Egy esetleges gyerekről, ami azóta már nem létezik.
2024. ápr. 13. 15:35
 75/94 anonim ***** válasza:
Legközelebb védekezz. Mázlid, hogy a csaj nem tartotta meg, különben fizethetnél. Amilyen gusztustalan egy ember vagy, meg is érdemelnéd.
2024. ápr. 13. 17:50
 76/94 anonim ***** válasza:
75. Hagyd, nem hajlandó megérteni, hogy most csak mázlija volt, mert a csaj akit felelőtlenül felcsinált mert nem védekezett, végül abortuszra ment. De ez nem lesz mindig így, ha továbbra is gumi nélkül kefél minden jöttmentet előbb utóbb lesz gyereke, ha akarja, ha nem. Akkor majd fizethet ha valamelyik nő megszüli a kölykèt.
2024. ápr. 13. 18:14
 77/94 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nem védkeztem?

Ki mondta, hogy "továbbra is gumi nélkül kefélek"?

De amúgy sem egyedül a nő döntése, ezt szögezzük le.

2024. ápr. 13. 18:17
 78/94 anonim ***** válasza:
100%

77. Te írtad, hogy nem húztál gumit, azaz nem védekeztél.

+ Az hogy egy nő kihordja a terhessègét, vagy abortuszra megy , egyedül az ő döntése.

Majd ha te viseled a védekezés nélküli szex esetleges következményét, a terhességet, akkor majd te dönthetsz.

De amíg a magzat a nő testében van, addig kizárólag az ő döntése mihez kezd vele.

A te döntésed csak annyi lehet, hogy védekezel ( gumit húzol), vagy nem, és kockáztatsz a kényelmes szexért cserébe.

2024. ápr. 13. 18:31
 79/94 A kérdező kommentje:

A fogamzásgátló is védekezés.

Nem, nem csak az ő döntése.

2024. ápr. 13. 18:32
 80/94 anonim ***** válasza:

Te nem szedtél fogamzásgátlót, és gumit sem húztál, azaz te nem védekeztél. Ennyi.

Tévedésben élsz. A nő testében van a magzat, azaz csak az ő döntése. Hidd el, ha egy nő mindenáron gyereket akar, és meg akarja tartani, akkor nem tudod abortuszra kényszeríteni.

Az én sógornőmet mikor teherbe esett, mindenfélével zsarolta régen az ex pasija, hogy menjen abortuszra, mert nem veszi feleségül, meg hogy lelép, elhagyja, hogy semmit se fizet a gyerekre stb stb, ha megtartja terhességét, és mivel mindenáron akarta, bizony nem volt hajlandó abortuszra menni, megtartotta a lányát. Ma már 16 éves.

2024. ápr. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!